Астролог вважає, що дітям Путіна доведеться жити за кордоном / Фото: соцмережі

Російські ЗМІ повідомили, що 7 травня гімнастка Аліна Кабаєва народила двійню – двох хлопчиків. Журналісти називають Кабаєву коханкою президента Російської Федерації Володимира Путіна, і відзначають, що саме він є батьком її дітей.

На переконання астролога Влада Росса, Аліна Кабаєва – це не коханка, а дружина Путіна. Астролог стверджує, що, вони, швидше за все, вінчані перед Богом, пише "Главред".

Читайте такожДвійня у Путіна і Кабаєвої: гірка правда чи прикра вигадка? (рос.)

Відео дня

"Астрологічна карта сумісності (або резонансна карта) Путіна і Кабаєвої говорить про те, що ці люди створені одне для одного, вони ідеально підходять один одного чоловік і дружина. Кабаєва проектується в Будинок шлюбу та відносин у гороскопі Путіна, на його планету щастя Юпітер. Маючи таку сумісність, Путін при вигляді Кабаєвої повинен перетворюватися і світитися щастям", - зазначив Росс.

"Крім того, в гороскопі Путіна є транзитний Юпітер, який проходить по його Марсу. І Марс в його гороскопі управляє Будинком дітей. А ця планета завжди обіцяє появу на світ хлопчиків. За гороскопом Путіна, у нього якраз і повинні були народитися діти, причому саме хлопчики", - додав астролог.

Тому Влад Росс з упевненістю заявив про те, що Володимир Путін дійсно днями став багатодітним батьком, і що Кабаєва народила йому двох синів.

Читайте також"Приречений стати політиком": астролог склав гороскоп Святослава Вакарчука

"Оскільки сам факт народження дітей тримається в суворій секретності, не називається і час появи на світ цих малюків, тому складно скласти їх точний гороскоп. Однак якщо подивитися по даті народження, яка доля може чекати спадкоємців Путіна, то перше, що кидається в очі – відсутність гармонійного гороскопу", - зазначив астролог.

Експерт додав, що цілком можливим виглядає переслідування дітей Путіна, тому ймовірно, що вони будуть змушені жити за кордоном.

"Реалізуються вони точно не в Росії. Швидше за все, їм доведеться пожинати плоди помилок свого батька. В цей день, 7 травня 2019 року, Венера була в жорсткій квадратурі до Плутона і Сатурну, а Місяць – в поєднанні з Марсом у знаку Близнюків. Це говорить про те, що хлопчикам буде непросто знайти себе в житті. У всякому разі, проявити себе в політиці вони точно не зможуть", - резюмував він.