На деякі знаки Зодіаку чекає прекрасний період / фото slovofraza.com

Цього тижня астролог Павло Глоба відзначає підвищення честолюбства у людей, а також пророкує розквіт егоцентризму. Варто якомога рідше спілкуватися і довіряти егоїстичним людям, радить він.

Серед щасливчиків тижня, 3-9 червня, астролог виділив Левів, Козерогів і Риб, пише SlovoFraza.

Овен

Овнам астролог рекомендує залишатися спокійними й умиротвореними. 7 і 8 червня беріться за відкладені справи, адже вдалий час для цього - кінець тижня. У цілому цей період буде вдалим для будь-яких нових починань, ділових знайомств і переговорів.

Відео дня

Тілець

У Тельців настає період любовних пригод. Найбільш вдалими днями для флірту, знайомств, романтики та кохання будуть 5, 6 і 9 червня. У середині тижня варто сфокусуватися на роботі та справах. Що стосується побачень, краще планувати на кінець тижня

Близнюки

Павло Глоба радить Близнюкам йти за своїми цілями невідступно. Везіння залишить вас тимчасово на початку тижня, але ближче до 7 червня повернеться. Необхідно зберігати імпульс, рухаючись до намічених цілей. Не варто лякатися якихось змін, тому що всі вони зараз позитивні, зараз найкращий час для прийняття правди.

Рак

Ракам варто сфокусувати увагу на домашніх справах. Необхідно завершити всі найважливіші справи до 5 числа. Велике везіння, за прогнозом астролога, завітає до Раків тільки в останній день тижня. У робочий час їм доведеться трохи послабити хватку, щоб не накликати на себе біди й невдачі.

Лев

У Левів з великою ймовірністю очікується гарний настрій. Фінансові потоки також будуть посилені, що означає велике везіння у справах, пов'язаних із грішми, справами на роботі та бізнесом. 3 і 4 червня положення світил буде ідеальним для будь-яких нових починань та для роботи в найбільш несприятливих умовах. 7 червня — найнебезпечніший день тижня.

Читайте такожМолодик 3 червня: що не можна робити та як він вплине на знаки Зодіаку

Діва

Період сприятливий для спілкування та проведення часу із сім'єю. Необхідно зайнятися загальними справами, спробувати зблизитися за допомогою якихось поїздок, походів магазинами, спільного відпочинку. Пощастить також і тим Дівам, які перебувають у пошуку кохання. Можливі нові приємні знайомства.

Терези

Період напрочуд сприятливий, але не варто покладатися лише на свій досвід і знання. Це ідеальний час для представників творчих професій, а також для тих, хто займається цифрами: бухгалтерів, фінансистів, продавців і так далі. Єдиний небезпечний день — 5 червня. У цей день краще займатися тільки своїми прямими обов'язками та не ризикувати.

Скорпіон

У Скорпіонів можуть виникнути проблем з недоброзичливцями, від яких доведеться захищатися всіма доступними методами. Сміливість знадобиться тільки у плані роботи та бізнесу. У всьому іншому потрібна максимальна обережність. У коханні Скорпіонам Павло Глоба радить не ризикувати й не квапити події.

Стрілець

У любові Стрільцям доведеться побоюватися прийняття поспішних рішень. Цим людям бажано не підвищувати голос і не звинувачувати у всьому другу половинку. Знайомства та романтичні зустрічі поки тимчасово краще припинити. У випадку наявності будь-якого конфлікту потрібно буде проявляти мудрість і обережність.

Козеріг

У Козерогів починається період любовної активності, тому астрологи рекомендують їм намагатися шукати собі другу половинку, знайомитися з метою закладу дружби. Сприятливим часом для цього стануть вихідні. 6 червня краще побути на самоті, зайнятися особистими справами та нікого не турбувати.

Водолій

У Водоліїв, які давно перебувають у стосунках, можуть виникнути деякі проблеми. Це ідеальний час для романтики та спільного відпочинку. Водоліям варто спробувати знайти можливість для відпочинку або подорожі. Необхідно зберігати активність, не треба сидіти вдома. Павло Глоба рекомендує міняти обстановку, шукати нові враження, знайомитися з людьми.

Риби

На Риб чекають великі зміни в житті. Деякі з них можуть бути прихованим, тому краще звертати увагу на події, які попереджають про зміни на краще. Цей відрізок часу пройнятий оптимізмом, коханням, красою. Не потрібно починати робити щось нове, поспішати й нервуватися.