Віктор Янукович / REUTERS

9 липня народився екс-президент України, який втік до Росії, Віктор Янукович.

Астролог Влад Росс у коментарі "Главреду" розповів, що очікує утікача-президента цього року.

"Хоча липень цього року ознаменований низкою затемнень, день народження Віктора Федоровича до цієї зони не потрапляє. Це означає, що він зможе видертися з усіх колотнеч і пережити цей рік відносно спокійно", - пояснив Росс.

Відео дня

За словами астролога, у нього з'явиться нова молода коханка, а зі своєю колишньою – Любов'ю Полежай – він, ймовірно, розійдеться.

"На Віктора Януковича чекають серйозні зміни в особистому житті й велике сімейне щастя", - зазначив астролог.

Крім того, у найближчий рік Віктор Федорович може змінити місце проживання, переїхавши в інше місто або навіть країну, заявив Росс.

Читайте такожГороскоп 2019: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку в другій половині року

"Янукович за знаком Зодіаку – Рак, а Раки завжди дуже прив'язані до батьківщини, до сім'ї, до рідних пенатів. Зважаючи на це, у Януковича просто ідея фікс – повернутися на батьківщину, в Україну. Плюс – у гороскопі Януковича Місяць у Тільці, а Тільці не люблять що-небудь змінювати у своєму житті, бо розлука з батьківщиною йому дається непросто. В цілому, Місяць у Тільці свідчить про те, що людина прагне грошей, збереження звичного для неї стилю життя. Тому можна стверджувати, що Янукович хоче в Україну", - сказав експерт.

При цьому, астролог висловив сумнів у тому, що президенту-втікачу найближчим часом вдасться реалізувати своє бажання.

"Це буде залежати від того, як будуть просуватися кримінальні справи, порушені проти нього в Україні, і чим закінчаться судові розгляди, а в цьому плані все може виявитися вельми проблематично", - пояснив Росс.

"Але, незважаючи на це, думаю, що Янукович найближчим часом може опинитися якщо не в Києві, то де-небудь на Донбасі чи в Криму, оскільки в його гороскопі чітко проглядається зміна місця проживання. Про це говорять і Місяць в його гороскопі, й Уран. Тож переїзд і раптове сімейне щастя – це те, до чого треба готуватися Януковичу на новий рік його життя", - додав він.

Астролог порадив Януковичу не залишатися у Росії.

"У Москві він довго не проживе: в російській столиці він або зіп'ється, або його замучать туга і самотність. Адже наразі він – дуже самотня людина: своїм у Москві, в Росії, він так і не став, та й навряд чи стане", - резюмував Росс.