Ілюстрація REUTERS

Зараз Земля знаходиться в проміжку між двома затемненнями, який астрологи традиційно називають "коридором". В ніч з 9 на 10 липня - його серединна точка, яка вважається найбільш небезпечним часом.

Читайте такожГороскоп 2019: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку в другій половині року

За словами астропсихолога Валентини Віттрок, під ударом в цей час будуть знаходитися насамперед люди, народжені під знаками Рака і Козерога (в першому знаку 2 липня відбулося сонячне затемнення, у другому 10 липня відбудеться місячне), також відчують на собі його вплив ті, хто народився під знаком Лева і Терезів, повідомляють "Факти".

Відео дня

"Цей період в різних країнах і культурах називають також "часом карми", або "бумеранга": все, що було зроблено у час з моменту попереднього затемнення, буде піддаватися детальному розбору, а потім і суду. Тим, хто не зробив нічого поганого, можна не боятися — їм бумеранг не загрожує. Ну, а тим, хто встиг наргішити, не варто дивуватися — вони отримають по заслугах", - розповіла астролог.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи назвали головного везунчику серед знаків Зодіаку

Серединна точка "коридору затемнень", за словами Віттрок, - найбільш "фатальний" час цього періоду.

"Цей час обіцяє бути найфатальнішим протягом усього коридору затемнень. Все, що відбувається в серединній точці затемнень, заздалегідь зумовлено долею, і ніякі дії, зроблені людиною, не в змозі на ці події вплинути: те, що має статися, обов'язково відбудеться. Те ж саме можна сказати про людей, які з'являться на світ у цей час. Протягом життя вони нібито йдуть заданим шляхом, не маючи можливості зробити крок у бік — на відміну від інших людей у своїй долі вони не владні ні в чому", - зазначила вона.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, з якими складно побудувати сім'я ю

Астролог радить у цей день не починати нові проекти і не приймати важливі рішення. Також, за її словами, у цей період варто відмовитися від подорожей, а заплановані поїздки і перельоти перенести. При цьому середина "коридору затемнень" також може відкрити перед вами унікальні можливості, зазначає Віттрок.

"Дата серединної точки може стати одним з найщасливіших днів вашого життя. Наприклад, в цей день ви можете ризикнути і зробити неможливе — ймовірність того, що вам це вдасться, досить висока. Давно мрієте почати писати книгу, але впевнені, що у вас нічого не вийде? Почніть хоча б з першого листка — до речі, багато психологів вважають, що перший крок — це вже половина справи. Хочете зробити пропозицію дівчині, яка на вас навіть не дивиться? Відкиньте всі сумніви і йдіть ва-банк. Серединна точка затемнень може зробити з кожної людини чарівника, який в змозі змінити своє життя на краще. Але, повторюся, це стосується тільки тих моментів, в яких ви — навіть у випадку програшу — нічого не втрачаєте. Щодо проектів, на які ви робите серйозну ставку, краще не ризикувати", - додала астролог.