У цей день зміни будуть мати позитивний характер, каже астролог / фото slovofraza.com

8 серпня – гарний час для ділових переговорів та відвідування різних заходів, каже астролог Павло Глоба.

Як йдеться в його астропрогнозі, у четвер відбудуться несподівані події, які можуть вплинути на особисте або професійне життя, передає SlovoFraza.

Невдахами дня, судячи з прогнозу Глоби, стануть Тільці, а щасливчиками - Скорпіони й Риби.

Відео дня

Овен

Овну необхідно займатися розумовою, а не фізичною працею. І користі буде більше, й радості. Напруга у стосунках з родичами спаде, тому можна сміливо планувати поїздки й покупки.

Тілець

Ймовірні травми – як побутові, так і виробничі, транспортні. Якщо у першому випадку під загрозою господині, які винаходять рецепти фірмових страв, то в другому – діти й літні люди.

Близнюки

У вас буде можливість реалізувати задумане й шанс досягти успіху в абсолютно новій справі. Однак діяти потрібно швидко. День несприятливий для кохання.

Рак

Зірки рекомендують Раку стежити за харчуванням, особливо, якщо є хронічні захворювання шлунка. Висока ефективність в роботі дозволить підняти фінансовий рівень.

Лев

Цей четвер Леви, швидше за все, проведуть у відповідності зі своїми бажаннями. Ймовірно, що багато хто займеться хобі або присвятить день творчості.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши знаки Зодіаку, на яких чекає успіх

Діва

Справ у вас багато, але намагайтеся працювати без поспіху. Не нехтуйте допомогою людей, які щиро бажають вам добра. Постарайтеся не зривати поганий настрій на найближчому оточенні.

Терези

У Терезів буде кілька спроб залагодити фінансове становище. Але жодна з них не вирішиться без підтримки близьких друзів. Продаж майна та купівля житла увінчаються успіхом.

Скорпіон

Можливо, на вас чекає сюрприз від людини, від якої ви цього зовсім не очікуєте. Події цього дня можуть круто змінити ваше життя.

Стрілець

Не давайте самі ніяких обіцянок і не вірте нікому. Не займайтеся тим, про що ви маєте туманне уявлення, а також не відвідуйте місця, де можете потрапити в неприємну ситуацію.

Козеріг

Зірки рекомендують Козерогові бути обережним під час поїздки в інше місто. Якщо ви ретельно підготуєте документи на оформлення підприємництва, то особистий бізнес принесе успіх.

Водолій

Цей день не підходить для того, щоб провести час у компанії з друзями, змушуючи коханих хвилюватися за вас, не знаючи, де ви й що з вами.

Риби

Для вас настає хороший період, який внесе яскраві фарби практично в усі галузі професійної діяльності. Найбільш вдало складатимуться переговори.