З'явився гороскоп на тиждень / фото SlovoFraza

Астрологи склали гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку.

Про це повідомляють "Факти".

ОВЕН

Ваш енергетичний потенціал зараз дещо знижений, тому бажано стримати свою активність і не планувати нічого серйозного на цей період. На службі при розв'язанні складних питань можете розраховувати на підтримку начальства.

Відео дня

Читайте такожФінансовий успіх і море романтики: названі 4 знаки Зодіаку, яким пощастить восени 2019

ТЕЛЕЦЬ

Через події доведеться кілька разів змінювати плани, що змусить вас неабияк понервувати. Змінити ситуацію навряд чи вдасться, тому доведеться змиритися з таким станом справ і діяти згідно з обставинами.

БЛИЗНЮКИ

Це просто неймовірно, але в майбутній період у вас з'явиться прекрасна можливість домогтися бажаного, при цьому не докладаючи особливих зусиль. Будьте сміливіше в бесіді з керівництвом і діловими партнерами, відстоюйте свою точку зору.

РАК

Щоб поліпшити своє матеріальне становище, слід налаштуватися на рішучі дії. При цьому бездумно ризикувати навряд чи слід. Цілком можете розраховувати на підтримку людей, з якими доводилося працювати раніше.

ЛЕВ

Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні. Це позбавить вас від додаткових проблем. Намагайтеся реально оцінювати свої можливості і не сумувати у разі невдачі. Перш ніж пообіцяти щось, добре подумайте, чи потрібно вам це.

ДІВА

Службові обов'язки не варто перекладати на плечі інших — їхня робота навряд чи вас задовольнить. Уникайте людей, які не викликають у вас симпатії. Більше часу приділяйте дітям — вони потребують в цьому зараз, як ніколи.

ТЕРЕЗИ

Навіть маленький успіх істотно поліпшить ваш настрій, подарує впевненість у власних силах. Бережіть те, чого вже вдалося досягти, і не навалюйте на свої плечі тягар відповідальності за спільну справу. Ні в чому собі не відмовляйте, вирушаючи на відпочинок.

СКОРПІОН

Практично у всіх сферах життя вам посміхається удача, тому можна особливо не напружуватися. Завидна працездатність, якою володієте, допоможе істотно поліпшити матеріальне становище. Однак бажано, щоб робота все-таки не відбирала у вас особисте життя.

СТРІЛЕЦЬ

Саме зараз ви маєте всі шанси для того, щоб усунути виниклі на професійному терені проблеми. Перш ніж втілювати в життя свої ідеї, проконсультуйтеся з людьми досвідченими.

КОЗЕРІГ

Все, що не сприяє просуванню вперед, можна сміливо ігнорувати. Не чіпляйтеся за старе, від змін, навіть тих, які прийдуть несподівано, буде багато користі. Не виключено, що доведеться переглянути деякі свої погляди.

ВОДОЛІЙ

Завдяки припливу сил і енергії зумієте знайти нестандартне рішення у важливому питанні. Взагалі, майбутній період сприятливий для подальшого просування по кар'єрних сходах, але покладатися треба тільки на себе.

РИБИ

Не відмовляйтеся від зустрічей з діловими партнерами і не погоджуйтеся з усім, що вам будуть пропонувати. У вас достатньо творчих ідей для того, щоб самому диктувати умови.