Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку / фото: msn.com

Гороскоп на 19 серпня переповнений флюїдами підвищеної суспільної активності. Весь день і оточуючі, і ви відчуватимете непереборне бажання втрутитися в чужі справи, навіть якщо про це ніхто не просить. Дати дружню пораду, дорікнути за неправильну поведінку, нав’язати свою думку – подібна поведінка багатьом здаватиметься нормальною. Такий уже це день, що кожен вважатиме, що він точно знає, як треба. А оскільки думки навряд чи будуть збігатися, то будь-яка спроба наполягти на своєму загрожує вилитися в палкі суперечки.

Аби уникнути конфліктів, зірки радять вам у будь-яких питаннях проявляти гнучкість, замість жорсткого тиску використовуючи мову дипломатії, пише 1001goroskop.

Овен

У житті Овна немає місця трьом речам: бездумному «авось», інтуїції й сліпому везінню – вони здатні сильно його підвести. Розраховувати на «вдалий збіг обставин» і «фарт» для Овна 19 серпня також продуктивно, як і чекати у штормового моря погоди. Тому, якщо Овен сьогодні налаштований досягти успіху, йому доведеться логічно прораховувати кожен свій крок і діяти тільки напевно. В іншому випадку не виключені прикрі непорозуміння.

Відео дня

Телець

Емоції Тельця обіцяють бути дуже сильними, але при цьому вони перебуватимуть в рівновазі. Таке поєднання дозволить Тельцю тонко відчувати і розуміти все, що відбувається навколо. Настрій оточуючих, мотиви їхніх вчинків і навіть деякі їхні думки не будуть для Тельця особливою таємницею. Його загострена проникливість може межувати з телепатією! Зірки гороскопу радять Тельцю використовувати це для того, щоб проникнути в суть важливої для нього ситуації.

Близнюки

Близнюкам не варто довіряти оточуючим – вони можуть вільно чи мимоволі їх підвести. Особливо це стосується незнайомців, а також людей з їхнього далекого кола: товаришів по службі, знайомих, сусідів. Можливо, уважно оглянувшись навколо, Близнюки раптом знайдуть, що хтось навмисно їм шкодить, розпускає плітки або плете інтриги за спиною. А може бути, Близнюкам заподіять іншої шкоди: вилають у метро, ​​обрахують в магазині. Щоб подібного не сталося, сьогодні ключем до успіху для них є пильність. І цього цілком достатньо, адже хто попереджений, той не беззбройний.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить у вересні

Рак

Рак здатен бути надто вимогливим і до себе, і до оточуючих! День наділяє його бажанням контролювати все, що відбувається навколо. Будь-які відступи від намічених планів він здатний сприйняти як особисту образу. Насамперед такий настрій Рака здатен торкнутися оточуючих, виливаючись у бурчання і причіпки. Однак Рак може точно так само гнівається і на себе, відчуваючи своє безсилля в якомусь питанні. Щоб день приніс йому більше позитивних емоцій, Раку 19 серпня варто змиритися з тим, що далеко не все залежить від його зусиль. А тим паче від його бажань.

Лев

19 серпня – відмінний день для того, щоб Лев отримав підтримку в будь-яких своїх починаннях. Передусім це стосується кохання і стосунків: якщо Лев збирався завести романтичне знайомство, відкрити свої почуття або поговорити про плани на спільне життя, кращого часу для цього йому не знайти. Крім того, день надає Леву хороші можливості для укладення договорів, нових знайомств і ділових контактів. Насіння співпраці, дружби або любові, посіяні цього дня, обов’язково зійдуть, принісши хороші плоди.

Діва

Ключем до успіху в гороскопі Діви є обережність: день буде буквально просочений напруженістю, що здатна вилитися в конфлікт! У взаєминах з близькими людьми у Діви сьогодні можливі розлади і з’ясування стосунків. Не виключені і тертя з колегами, викликані спірними ситуаціями або суперництвом. Діві 19 серпня необхідно бути тихою й непомітною, якщо вона хоче провести цей день плідно. Не піддатися на провокації вона зможе, лише озброївшись величезним запасом терпіння.

Терези

День буде випробовувати Терези на міцність, проте хороша новина полягає в тому, що у Терезів маса сил, щоб цьому протистояти! Є ймовірність того, що їм доведеться відстоювати свої інтереси, брати участь в суперечці або навіть відбиватися від нападок оточуючих: начальства, знайомих, колег. Що б не сталося, зірки гороскопу радять їм не гарячкувати, а спокійно пошукати потрібні аргументи в суперечці. Якщо не давати емоціям взяти гору, то з будь-якої ситуації можна знайти зручні двері з написом «Вихід».

Скорпіон

Зірки гороскопу віщують Скорпіону день, повний приємних новин, подій і навіть сюрпризів, проте парадокс полягає в тому, що Скорпіон навряд чи зуміє гідно це оцінити. Навпаки, не виключено, що він буде без жодного приводу відчувати апатію і невдоволення. Можливо, виною цьому те, що останнім часом у його житті відбулося багато подій, і емоції його притупилися. А може бути, Скорпіон просто втомився. Зірки радять йому здригнутися і піти назустріч усьому хорошому, що йому приготувало життя!

Читайте такожАстрологи назвали найбільш капосних дружин за знаком Зодіаку

Стрілець

У Стрільця обіцяють прокинутися неабиякі організаторські здібності. Начальство може сміливо довірити йому якусь командирську ділянку робіт: керівництво відділом, організацію заходу або новий проект. Удома ж Стрілець, найімовірніше, сам придумає, як зробити так, щоб ніхто навколо не нудьгував. Можливо, в його уявленні відсутність нудьги – це генеральне прибирання силами всіх членів сім’ї, а може бути дружня вечірка або похід всією сім’єю в кіно – тут уже як пощастить.

Козеріг

Козерогу не варто навіть намагатися втілювати свої плани в життя – особливо ті, від яких багато що залежить. Якщо ж Козеріг не візьме до уваги цю пораду, йому доведеться приготуватися до того, що якісь його починання застрягнуть на півдорозі або дадуть збій, а якісь і зовсім зазнають поразки. Відмінною рисою цього дня є те, що будь-які починання Козерога принесуть йому в кращому разі масу турбот. То чи не краще день почекати? Чи варто так поспішати?

Водолій

У Водолія є шанс щось виправити. Може йтися про давні проблеми Водолія, до яких він не міг підступитися, або про несподівані події, які Водолій зможе направити в потрібне йому русло. Навіть якщо обставини будуть складатися проти нього, зірки гороскопу обіцяють, що Водолій зуміє знайти в цьому свої плюси і вигоди. Песиміст бачить небезпеку в кожній можливості, а оптиміст – можливість у кожній небезпеки. Запас спритності та оптимізму Водолія допоможуть йому в цьому переконатися!

Риби

Зірки гороскопу радять Рибам зайнятися своїми фінансами. День наділяє їх логічністю та уважністю, завдяки чому для Риб не важко спланувати свій бюджет або знайти помилку в розрахунках. Крім того, аналітичні здібності підкажуть Рибам, куди вигідно вкласти вільні гроші і як збільшити свій капітал. Рибам варто скористатися тим, що практично будь-які їхні плани та дії на 19 серпня, пов’язані з грошима (крім ризикованих), обіцяють виявитися успішними.