Успіх чекає на п'ять знаків Зодіаку / фото sakha.ru

Гороскоп на другу половину вересня 2019 розповість, які знаки Зодіаку зможуть вирішити до кінця місяця накопичені проблеми й знайти довгоочікуваний спокій і щастя. Хтось нарешті зустріне свою другу половинку, а для когось цей період стане по-справжньому доленосним.

Гроші, кар'єра, кохання - у яких сферах пощастить цим п'яти знакам Зодіаку, розповів Styler астролог Павло Глоба.

Овни

Для представників цього знаку настає стабільний період, коли вони зможуть спокійно вирішити всі свої проблеми. Місяць закінчиться відпочинком і розслабленням, і тоді період ознаменується особливою удачею.

Відео дня

Тільці

Вся друга половина вересня обіцяє Тільцям везіння, але особливими днями, на думку астролога, стануть 18 і 19 вересня. Експерт радить у цей час приділити час найважливішим подіям у житті. Крім того, весь цей період мине на позитиві.

Читайте такожГороскоп на 18 вересня 2019: на які знаки Зодіаку сьогодні чекає запаморочливий успіх

Раки

Для представників цього знаку Води найкращими днями у вересні також стануть 18 і 19 число. Саме на цей час припадає пік активності Раку. Астролог стверджує, що Раки в кінці вересня будуть налаштовані на хвилю успіху. Крім того, у цей час може статися щось доленосне і позитивне.

Терези

Астролог прогнозує цьому знаку везіння в романтичній сфері. Самотні Терези отримають шанс зустріти свою другу половинку. Для сімейних Терезів друга половина поточного місяця стане відмінним часом для налагодження любовних стосунків.

Стрільці

Для Стрільців цей період позначений успіхом і везінням. Астролог стверджує, що представники цього знаку у другій половині вересня зможуть впоратися з усіма негараздами, оскільки енергетика цього місяця обіцяє їм благополуччя.

Раніше астролог Павло Глоба прогнозував, що жовтень стане сприятливим місяцем для двох знаків Зодіаку.