Начальство буде занадто вимогливо до Левам / semraninyolu.blogspot.com

ОВЕН

Готуйтеся до того, що доведеться багато працювати. Але у всьому цьому є приємний момент, адже зумієте істотно поліпшити своє матеріальне становище. Настав час втілити в життя заповітну мрію - удача супроводжуватиме вас.

ТЕЛЕЦЬ

Виявляйте розум і пильність у питаннях, пов'язаних з фінансами. Не виключено, що ділові партнери будуть висловлювати незгоду з вашими ідеями і пропозиціями - готуйтеся до того, що доведеться йти на компроміс.

Читайте такожОсіннє рівнодення: дата, прикмети і ритуали

Відео дня

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся приймати людей, з якими доводиться співпрацювати, такими, які вони є, не намагаючись нікого переробити. Перш ніж починати щось нове, доведіть до логічного завершення справи, розпочаті раніше.

РАК

Перебуваючи в центрі уваги, маєте всі шанси стати справжньою зіркою. Таким чином будуть задоволені ваші амбіції, але не варто забувати, що подібне положення вимагає величезної віддачі і внутрішньої напруги.

ЛЕВ

Можливо, начальство буде занадто вимогливо стосовно вас. Але це зовсім не означає, що потрібно дуже бурхливо на це реагувати. Спокійніше сприймайте все, що стосується роботи — і відчуєте себе набагато краще.

ДІВА

Навряд чи потрібно призначати на майбутній період важливі зустрічі та переговори. Зараз ви не володієте достатнім запасом енергії, тому краще зменшити темп у своїй роботі. Остерігайтеся заздрісників і інтриганів.

ТЕРЕЗИ

Бажано зберігати в таємниці свої задуми і наміри, поки не будете впевнені в тому, що зумієте здійснити задумане без будь-яких ускладнень. Цілком імовірно, що у вашому житті з'явиться впливова особа, завдяки якому зможете піднятися на більш високу сходинку кар'єрних сходів.

СКОРПІОН

Не соромтеся виявляти свої професійні якості, не бійтеся осуду оточуючих. Дуже важливо уважно стежити за розвитком подій і не упускати ініціативу зі своїх рук. На фінансовому терені можете розраховувати на прибуток.

СТРІЛЕЦЬ

Залучати до себе занадто багато уваги зірки не рекомендують. Це не допоможе вам досягти вражаючих результатів в роботі. Будьте терпиміше з працівниками і близькими, перш ніж щось сказати, гарненько подумайте.

КОЗЕРІГ

Досить імовірно, що колеги спробують перекласти на ваші тендітні плечі всю відповідальність за загальну справу. Ваше завдання — не погоджуватися на такий хід подій. Швидше за все, ви виправитеся, але навряд чи ці жертви будуть виправдані.

ВОДОЛІЙ

Багато що стає на свої місця, справи ваші потихеньку налагоджується, так що можете зітхнути з полегшенням. Беручи ділову пропозицію, варто проаналізувати ситуацію на кілька кроків вперед.

РИБИ

Розбіжності з партнерами періодично виникають. Більше того, вони не виключені і в майбутньому. Але це частина вашої діяльності, і сприймати такий розклад слід спокійно, не демонструючи власні емоції і негатив.