Астролог прогнозує успіх Левам / фото tv.ua

Жовтень буде набагато легшим і спокійнішим, ніж вересень. У цьому місяці можуть сповільнитися всі процеси. У всьому буде відчуватися деяка статичність. Так буде через те, що Меркурій сповільнить свій рух, а в останній день жовтня почне стане ретроградним. Так що варто бути готовими до уповільнення і гальмування всього. Наприклад, можуть відчутно уповільнитись темпи економічного зростання.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Щасливчики жовтня:

Лев: гороскоп на жовтень

Читайте такожАстролог назвавши головну "суперсилу" Водоліїв

Відео дня

Більше за всіх у жовтні буде щастить Левам. Особливо добре йтимуть справи у всьому, що стосується майна, нерухомості, вкладення грошей у будівництво, придбання нового житла. Сприятливим місяць буде для відвідування родичів. Левам у розв'язанні певних питань несподівано можуть допомогти старі зв'язки, якась клановість. Гарний час, щоб змінити місця проживання. Це буде сприятливий період, пов'язаний з приємними сімейними витратами, покупками, аж до квартир і машин.

Водолій: гороскоп на жовтень

Водоліїв чекає супер-класний період. Особливо в плані кар'єри, досягнення цілей, вдалих звершень у діяльності, успіху в плані протекції, преображення в їх діяльності. У Водоліїв з'явиться хороший шанс піднятися на саму верхівку, на найвищу сходинку п'єдесталу. Водоліям багато що вдаватиметься вирішити, але – через ламання стереотипів. Тобто Водоліям доведеться відмовитися від чогось, щоб прийти до чогось нового.

Близнюки: гороскоп на жовтень

Близнюків чекає дуже вдале влаштування на роботу. Перед ними відкриються широкі можливості кар'єрного просування. Їх чекають фінансові надходження. Сприятливою буде зміна місця робота або виду діяльності. Особливо хорошими видадуться поїздки заради працевлаштування за кордон. Тому їм потрібно приймати важливі рішення, що стосуються їх роботи. Крім того, ті Близнюки, які давно подумували про те, щоб оздоровитися, сміливо можуть відправитися в санаторій або на оздоровчий відпочинок. Причому для них цілющими і дуже дієвими можуть виявитися нетрадиційні методи лікування.

Стрілець: гороскоп на жовтень

Стрільців чекають нові плани, проекти, друзі та входження в новий колектив. Перед ними відкриються нові дороги, можливості. Вони зможуть досягти чогось нового, зайнятися і досягти успіху в справі, за яку в житті ніколи не бралися. Їх чекає просування, успіх, удача. Багато в чому реалізація планів і задумів Стрільців буде залежати від того, як Стрільці підберуть собі оточення, який колектив буде з ними поруч, якими будуть взаємини з іншими людьми. У цьому місяці багато у Стрільців буде залежати від командної роботи, а не окремих гравців.

Несприятливий, а часом навіть катастрофічний період в жовтні чекає наступні знаки Зодіаку:

Терези: гороскоп на жовтень

Представників цього знаку чекає дуже непростий жовтень, особливо несприятливим буде кінець місяця. Терези можуть зіткнутися з неприємними і складними ситуаціями, наприклад, вони несподівано можуть потрапити в лікарню. Складнощі будуть і на роботі, аж до того, що їм може загрожувати звільнення. Неминучі конфлікти і непорозуміння з колегами, а також агресія. Оскільки Марс, планета війни і негативу, входить у знак Терезів, можливі розбіжності з давніми бізнес-партнерами, які, здавалося б, вже перевірені часом. На рівному місці все може валитися і зриватися. Сварки, розлучення, відкриті протистояння. Плюс – підвищена катастрофічність, оскільки Марс – це планета конфлікту і війни. Для вересневих Терезів більшим буде ризик потрапити до травмпункту.

Риби: гороскоп на жовтень

Читайте такожАстролог розкрив головну таємницю Стрільців

Рибам в жовтні абсолютно протипоказано навіть мінімально ризикувати грошима. Наслідки можливі найгірші, аж до банкрутства. До цього можуть призвести: неправильне вкладення грошей, фінансові невдачі, помилки або зрада партнерів. У жовтні буде багато ревнощів з боку свого чоловіка (або дружини), але, треба визнати, обгрунтовано. Зради Риб, навіть найменші, саме в цей час можуть виявитися. До речі, Риби – це знак Зодіаку, який отримує найбільшу насолоду від таємницею любові, тому вони схильні зраджувати своїм дружинам, як ніхто. І в жовтні ці шури-мури на стороні можуть принести їм чимало неприємностей.

Овен: гороскоп на жовтень

Дуже складна ситуація в жовтні складеться і в Овнів. Несподівано в їх житті з'являться відкриті вороги, почнуться протистояння, суди, суперечки. Також в їх житті можливі розриви відносин і розводи. Не виходить у них і з партнерськими відносинами, реалізацією нових планів і проектів.

Козеріг: гороскоп на жовтень

Козерогів чекає час падінь і повалення з п'єдесталу. Багато представників цього знаку можуть втратити свої посади, нагороди, звання. Вони будуть потрапляти у складні ситуації з начальством, державними властями і вищестоящими. Тому Козерогам краще зачаїтися і сидіти тихіше води, нижче трави. Не виділятися, нічого нового не затівати і не робити.

Нейтральним жовтень буде для наступних чотирьох знаків:

Тілець: гороскоп на жовтень

У першій половині місяця Тельців може спіткати фінансовий провал, неминучі складні ситуації на роботі і в їх службовій діяльності. Несприятлива ситуація вимальовується і для здоров'я. А ось в 20-х числах жовтня Тельці можуть досягти важливих для них фінансових домовленостей, швидше за все, секретних. Також на них чекає сприятливе партнерство. Любов і відносини у них можуть зародитися в 20-х числах, вони можуть зустріти обранця або обраницю усього їхнього життя.

Для Скорпіонів і Тельців у жовтні вирішальну роль може грати еротична складова. Саме до цих знаків будуть притягатися партнери їх життя, які їм необхідні.

Скорпіон: гороскоп на жовтень

У Скорпіонів все важливе буде вирішуватися поблизу 3 жовтня, коли буде розгортатися планета, що керує їх знаком – Плутон. Тому перша декада буде вирішальною для них, багато в їхньому житті може змінитися. Ставку можна робити саме на цей день. Скорпіони, здавалося б, йдуть з життя в одному напрямку, але доля в цей час змусить їх розвернутися і рухатися зовсім в іншому напрямку. Вони можуть робити життєві ставки – їх буде чекати успіх. Але кінець жовтня для Скорпіона буде катастрофічним: небезпека буде підстерігати в далеких поїздках і подорожах. Також цей час буде несприятливим для фінансових вкладень, особливо у 20-х числах.

Діва: гороскоп на жовтень

Дів чекає несприятливий період в плані доріг і поїздок, можливі непередбачені ситуації в дорозі. Краще б Дівам в цьому місяці поменше виїжджати кудись на своєму авто: можуть бути поломки автомобіля в дорозі, угон або крадіжки. Також Дів чекають складності в будь-яких переговорах. Їм краще почекати зі зміною місця роботи, особливо в першій половині місяця. А в другій сприятливо робити важливі покупки, особливо для дому, наприклад, обзавестися новими меблями. Діви також можуть сміливо затіяти ремонт, він буде вдалим. Все, що стосується нерухомості, будинки, сприятливо.

Рак: гороскоп на жовтень

Жовтень для Раків буде як на гойдалках. У першій половині місяця їм щастить. Можлива їх трансформація, перетворення, удача в любові, зустріч важливого для них партнера. У цей період також у них буде підвищена сексуальність. А ось у другій половині місяця для них буде актуальна небезпека зняття з посади, складні ситуації з начальством, а також потрапляння в якісь заплутані ситуації і дивні історії, з яких буде дуже непросто знайти вихід. Однозначно не найкращий час для подорожей, пригод, оскільки в 20-х числах можуть бути нещасні випадки і ДТП.