У жовтні 2019 щасливчиками будуть Леви, Водолії, Близнюки й Стрільці, прогнозує Влад Росс / фото sb.by

Астролог Влад Росс склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на жовтень 2019 і сказав, що щасливчиками місяця будуть Лев, Водолій, Близнюки та Стрілець.

Протягом другого місяця осені найбільше щаститиме Левам, Водоліїв та Близнюків чекає успіх у кар'єрі, а Стрільці можуть отримати нові можливості, розказав експерт "Главреду".

Гороскоп на жовтень 2019: що чекає на щасливчиків місяця

Гороскоп Лев 2019

У Левів добре йтимуть справи у всьому, що стосується нерухомості, інвестицій у будівництво. Сприятливий період, щоб відвідати рідних. Можна переїжджати. Вирішити деякі питання можуть допомогти старі зв'язки.

Відео дня

"Це буде сприятливий період, пов'язаний з приємними сімейними витратами, покупками, аж до квартир та авто", - зазначив астролог.

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку восени не пощастить у коханні - прогноз астролога

Гороскоп Водолій 2019

Водоліям буде особливо щастити у плані кар'єри, звершень та змін у їхній діяльності, досягнення цілей. Можливий успіх у плані протекції. Багато що може вийти вирішити, однак для цього потрібно буде зламати стереотипи.

"У Водоліїв з'явиться хороший шанс піднятися на саму верхівку, на найвищу сходинку п'єдесталу... Водоліям доведеться відмовитися від чогось, щоб прийти до чогось нового", - додав експерт.

Гороскоп на жовтень 2019 - Близнюки

Близнюки можуть дуже вдало працевлаштуватися. На представників цього знаку чекають широкі можливості просування кар'єрними сходами й фінансові надходження. Сприятливий час, щоб поїхати за кордон заради влаштування на роботу. Можна присвятити час оздоровленню.

Гороскоп 2019 - Стрілець

На Стрільців очікують нові можливості й дороги, нові проекти, плани, входження у новий колектив. Можна зайнятися справою, якою ніколи в житті не займалися, і досягти успіху в ній. Росс наголосив, що на представників цього знаку чекає везіння, успіх і просування, однак втілення планів у життя буде залежати від командної роботи.

Нагадаємо, Влад Росс прогнозував, що жовтень 2019 буде несприятливим для Терезів, Риб, Баранів і Козерогів, а нейтральний місяць очікує на Тільців, Скорпіонів, Дів і Раків.