Астролог дав прогноз на 10 жовтня / фото sakha.ru

10 жовтня – гарний час для роботи й бізнесу. Астролог Павло Глоба радить вирішити поточні проблеми та обговорити важливі питання з колегами, виявляючи дипломатичність й хороші манери спілкування.

Про це йдеться у прогнозі на четвер, 10 жовтня, для всіх знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

Відео дня

Ви готові прийти на допомогу тим, хто цього потребує. Також весь обсяг справ даватиметься вам легко, хоч й вимагатиме зусиль. Ви не витрачаєте часу на дурниці, тому зможете стрімко рухатися до своєї мети. Не бійтеся показувати навіть невеликі успіхи.

Тілець

Ви контролюєте свої емоції. Це прекрасно, адже ви довго до цього йшли. Ваш емоційний фон нарешті почав по-справжньому вирівнюватися. Ймовірне підвищення якихось навичок або підйом кар'єрними сходами.

Близнюки

Все вийде саме так, як повинно. Якщо безкорисливо допоможете комусь, люди будуть дуже вам вдячні. Але намагайтеся робити добрі справи тільки з відкритим серцем, не чекаючи нічого взамін. До речі, так варто чинити не тільки зараз, а взагалі.

Рак

Вам може стати нудно, зате не передбачається ніяких неприємних сюрпризів. Не шукайте в цьому дні ніяких новинок, все буде по-старому. Вітер змін зараз обходить Раків із широкого радіусу. І, повірте, це зовсім не погано.

Лев

Ви отримаєте відповіді на питання, які давно вас хвилюють. Інформація буде для вас корисною, хоч і не зовсім приємною. Якщо захочете зізнатися комусь у своїх почуттях, подумайте двічі. Сказане вже не вийде повернути назад.

Читайте такожГороскоп на 2020 рік: з'явився прогноз астрологів для кожного знаку Зодіаку

Діва

Велика ймовірність міжнародних знайомств. Вам буде цікаво з новими людьми, а вони у відповідь будуть дуже відкритими. Справи нарешті почнуть закінчуватись й у вас з'явиться шанс просто відпочити та провести час у своє задоволення.

Терези

Маленькі непорозуміння до вечора можуть перетворитися на справжні конфлікти. Вирішіть їх одразу, щоб потім не довелося лаятися з тими, хто вас оточує. Свою точку зору краще притримати, якщо вона може когось образити, зараз не час доводити правоту.

Скорпіон

День не несе особливих сюрпризів, тому просто спокійно пливіть за течією. Займайтеся звичними справами, нікуди не поспішайте. Все буде йти зі своєю швидкістю, без зайвих емоційних стрибків. Позитивні хвилі зараз навколо вас.

Стрілець

Цей день принесе вам важливі зустрічі. Будьте готові до того, що вам доведеться справляти враження на впливових людей. Не будьте надто прямолінійні, іноді краще промовчати або поступитися, щоб пізніше довести свою правоту ефективніше.

Козеріг

Вас буде сильно тягнути до творчості у всіх сферах. Навіть прибирання ви захочете зробити якось незвичайно, по-новому. Постарайтеся урізноманітнити інтимне життя, це допоможе вивільнити велику кількість емоцій та отримати заряд ендорфіну.

Водолій

Неприємності будуть чекати на кожному розі, але ваша емоційна стабільність допоможе з ними впоратися. Ви зможете спокійно реагувати навіть на ті речі, які зазвичай швидко виводять вас із себе. Намагайтеся не перегинати палицю й тримати спину рівно.

Риби

У Риб ймовірні фінансові втрати. Вони навіть можуть виявитися вельми серйозними. Також не виключені розбіжності з керівництвом, вам може захотітися змінити роботу, щоб припинити конфлікти. Не дійте імпульсивно.