Зірки обіцяють сюрпризи деяким знакам Зодіаку / sb.by

За словами астролога Павла Глоби, 17 жовтня – гарний час для спілкування, поліпшення поточних стосунків та нових знайомств.

У четвер ви будете почуватися відкритими до будь-якого діалогу, йдеться у прогнозі на SlovoFraza.

Овен

Для вас день буде наповнений яскравими переживаннями. Вам може здатися, що все йде зовсім не так, як потрібно. Але пам'ятайте, що ваші думки не завжди несуть істину. Варто прислухатися до порад мудрих людей.

Відео дня

Тілець

Після недавньої сварки у вашій душі оселився неприємний вантаж. Полегшіть свій настрій, для цього лише потрібно посміхнутися тому, з ким у вас стався конфлікт. Ця людина може бути дуже корисна вам у майбутньому.

Близнюки

Відкрийте свою свідомість для вивчення й пізнання чогось нового. Не бійтеся йти на рішучі заходи, у ваших силах змінити майбутнє. Не потрібно зациклюватися на звичайних справах, займіться чимось, чого боїтеся.

Рак

Кохання буде вабити вас з усіх боків. Але не дозволяйте йому повністю заволодіти вашою увагою. Романтичні пориви можуть стати прекрасним мотиватором, але тільки в тому випадку, якщо ви будете їх контролювати.

Лев

Дійте обачно. Імпульсні рішення – небезпечна гра, вона може як різко підняти вас на вершину, так і потягти на дно. Не втрачайте голову, холодний розум допоможе вам утримати рівновагу.

Читайте такожСхідний гороскоп 2020: що на нас чекає у рік Щура

Діва

Віра у власні сили – прекрасний союзник, але не варто плутати її із самовпевненістю. Ви не завжди дієте правильно, як би вам не хотілося так думати. Прислухайтеся до того, що вам говорять оточуючі.

Терези

Сезонна депресія починає вас наздоганяти. Щоб утримати тіло в тонусі й розум, постарайтеся не перевантажувати себе робочими завданнями. Також варто частіше бувати на вулиці, влаштовуйте короткі прогулянки хоча б раз у день.

Скорпіон

У вашому оточенні з'явився хтось, хто проявляє до вас дуже сильний інтерес. Правда, поки не ясно, що саме стає причиною такої зацікавленості. Варіантів може бути два: хтось чи закохався у вас, чи хоче вашої допомоги.

Стрілець

Ви немов ходите по колу – кожен день одні й ті ж обличчя, одні й ті ж завдання. Рано чи пізно вам стане нудно. Ви можете уникнути цього. Змініть щось у своєму звичайному житті, підіть на роботу іншою дорогою, змініть зачіску або зробіть перестановку.

Козеріг

Ви зараз відчуваєте за своєю спиною крила любові, натхнення і гармонії. У ваше життя прийшов період радості й приємних сподівань. Насолоджуйтеся цим станом і постарайтеся просто нікуди не поспішати.

Водолій

Відпустіть свої турботи й отримаєте задоволення від моменту. Ваша радість передається оточуючим, зараз вам дуже легко зарядити людей власним настроєм. Не думайте про стреси, відпустіть всі ниточки. Нехай все вирішиться саме.

Риби

Ваш океан починає переповнюватися. Людей навколо стає занадто багато, скоро ви можете зовсім розчинитися в чиїхось думках, порадах і проблеми. Подумайте, кому дійсно варто приділяти свою увагу, а від кого варто трохи дистанціюватися.