Астрологи назвали невдах тижня / slovofraza.com

З'явився гороскоп на тиждень, 28 жовтня - 3 листопада, для всіх знаків Зодіаку.

Астрологи кажуть, що в цей період важливо звільнити свій розум від усього зайвого, передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів починається період, коли на перше місце за значущістю виходить сфера фінансів та роботи. На цьому тижні в Овнів не буде серйозних змін, але в цілому зірки стануть для них трохи позитивнішими. Цим людям необхідно продовжувати звичний шлях і не ризикувати. Астрологи рекомендують Овнам проявляти більше терпіння і не вступати в конфлікти цього тижня.

Відео дня

Тілець

З 2 листопада життя Тільців почне змінюватися, тож корисно буде міняти обстановку, відпочивати, робити покупки. Представників цього знаку Зодіаку можуть схвилювати деякі питання, що стосуються особистого життя. Хтось може задуматися про причини самотності.

Близнюки

Близнюкам для здобуття щастя потрібно не знайти щось, а навпаки, позбутися зайвого. Йдеться про кілька речей, які заважають бачити світ у правильному світлі. Вони ускладнюють досягнення успіху. Настав час визначити свої слабкі сторони, адже вони є у кожного з нас.

Рак

У Раків починається досить непростий період. У кінці та на самому початку тижня цих людей можуть захлеснути неприємні дрібні негаразди вдома і на роботі, в коханні та в фінансовій сфері. Впоратися з ними допоможе лише терпіння і трохи наполегливості. Не варто кидати розпочаті справи зараз, тому що Раки близькі до перемоги.

Лев

Оточуючі люди щодо Левів стануть більш чуйними й відкритими. У житті представників цього знаку починається новий період, коли вони можуть завести нових друзів, а також позбавитися непотрібних знайомств з токсичними людьми. Планети і зірки зараз не зазнають жодних змін в енергетиці, тому варто займатися звичними справами вдома і на роботі.

Читайте такожМолодик у жовтні 2019: його особливості, як він вплине на знаки Зодіаку

Діва

Дівам варто навчитися захищатися від енергетичних вампірів, тому що на цьому тижні вони активізуються. Бажано обирати оточення правильно. Треба більше спілкуватися з друзями та родичами, а також з тими, хто заслуговує повної довіри. Решту краще не посвячувати у свої плани. На початку тижня можливі негативні думки, страхи, можуть нагадати про себе старі комплекси й образи.

Терези

У Терезів настає час, коли можна чудово відпочити, змінити обстановку, змінити себе і своє життя. Не треба боятися говорити про свої успіхи, думати про хороше і прагнути вирішувати проблеми. Підвищена активність — ключ до успіху на цьому тижні. Астрологи зазначають, що в кінці жовтня Терезам буде простіше адаптуватися до змін, тому можна сміливо шукати нову роботу.

Скорпіон

Якщо в справах і в роботі Скорпіонам варто переходити від слів до дій і проявляти більше сміливості, то в коханні краще поки просто закинути вудку і чекати. Квапити події в амурній сфері зараз небажано.

Стрілець

Любовні справи для Стрільців будуть дуже важливі. Друга половинка може стати більш прискіпливою і схильною до критики. Краще не відповідати негативом на негатив, інакше можна спровокувати сварку і розлад. Традиційно вважається, що Стрільці люблять подорожі, зміну обстановки. На цьому тижні краще уникати дальніх поїздок, а також грандіозних покупок.

Козеріг

У Козерогів настає час підвищеної активності в амурній сфері. Самотнім представникам цього знаку вдасться знайти другу половинку, якщо вони активізуються і не будуть боятися знайомств. На роботі Козерогів чекають нові можливості, особливо тих, хто зайнятий творчою діяльністю.

Водолій

У представників цього знаку буде можливість кардинально змінити своє життя. В цілому ці сім днів будуть вкрай продуктивними для Водоліїв. В любовній сфері цим людям потрібна віра в себе, а також позитивне мислення. Справити хороше враження на оточуючих можна за допомогою оптимізму та гумору.

Риби

Важливо налаштуватися на діловий лад, тому що в цій сфері можуть з'явитися нові можливості. Також корисно буде зайнятися домашніми справами, прибиранням. Життя поверне в нове русло, тож потрібно триматися міцніше, щоб не упустити вдалі шанси. Цілком можливо, що на цьому тижні відбудуться якісь важливі події, які допоможуть Рибам поглянути на навколишній світ по-новому.