З'явився любовний гороскоп на грудень / slovofraza.com

Астролог Марина Скаді склала любовний гороскоп на грудень 2019 для всіх знаків Зодіаку.

Читайте такожГороскоп на грудень 2019 для всіх знаків Зодіаку: на кого чекає успіх, а кому не уникнути катастрофи

При цьому вона виділила три знаки Зодіаку, яким казково пощастить у цей період в коханні, передає ТСН.

Відео дня

Діва

Кохана людина, а також люди вашого кола, високо оцінять ваш талант й особисті якості, хоча ви повинні будете самі створити для цього певні умови. Щасливий випадок або ситуація допоможе вам поліпшити особисті взаємини або добитися іншого особистого успіху.

Демонструйте свої таланти, особисті якості, ви зможете привернути увагу людини, яка вас цікавить. Ви відчуєте прилив життєвих сил, зможете проявити кохання й увагу до близької людині, а вона поставиться до вас відповідно.

Діви - серед щасливчиків грудня / ТСН

Скорпіон

Сприятливий період до 20 грудня, ви отримаєте радість від спілкування з близькими й членами родини. Це час ви можете з успіхом використовувати для гармонізації стосунків з протилежною статтю, для встановлення миру й злагоди в сім'ї або у стосунках.

Хороший період для заручин, одруження, для вираження своїх почуттів і прихильності. Також вдалий час для аналізу своїх почуттів й подальших перспектив взаємовідносин, оскільки зараз ви правильно оцінюєте партнера і його до вас ставлення.

Гороскоп на грудень обіцяє удачу Скорпіонам / знаки зодіаку.рф

Козеріг

Сприятливий час для спілкування з протилежною статтю, для заручин, одруження, прийому гостей та сімейних торжеств. Вас тягне до романтичних партнерів, і ви не проти збільшити їхню кількість. Можлива раптова прихильність, кохання з першого погляду.

Ви добрі й уважні до оточуючих, і це дозволить вступити в нові контакти з протилежною статтю. Період до 20 грудня залишить про себе приємні враження.

До списку щасливчиків грудня потрапили й Козероги / фото razgadamus.ru