REUTERS

Зустріч лідерів нормандської четвірки – президента України Володимира Зеленського, канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Еммануеля Макрона і президента Росії Володимира Путіна пройде в сприятливий для нашої країни день – 9 грудня. Про це Главреду заявив астролог Влад Росс.

За словами астролога, 9-15 грудня всі рішення будуть ухвалюватися на емоційному підйомі, в позитивному настрої й будуть вдалими.

Читайте такожГороскоп на 4 грудня: гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку

Відео дня

"Це буде прекрасний час для дипломатії та переговорів. Використовуючи делікатний і м'який підхід, можна буде вирішити дуже важливі питання", – зазначив астролог.

Також хороший вплив на переговорний процес матиме планета Сатурн.

"Сатурн сприяє охолодженню глузду і вирішенню конфліктів, розсудливості та веденню конструктивного діалогу. Тому, наприклад, під час цієї фази не може бути ніяких протестів і майданів, ескалації та загострень на фронті", – пояснив астролог.

9 грудня, стверджує астролог, немає жодного критичного руйнівного аспекту між планетами, ніякої напруженості.

"Аспект між Місяцем і Марсом говорить про те, що перед зустріччю "нормандської четвірки" всі розбіжності будуть зняті. Тому учасники зустрічі приїдуть і просто підпишуть те, про що домовилися раніше. Причому угода, яка буде підписана, буде укладена на дуже тривалий період. Не виключаю, що буде підписаний довгостроковий контракт з Газпромом. Місяць у знаку грошей Тільця робить міцний тригон до Сатурна (це оначає тривалу перспективу) і Плутону (позначає нафту й газ), а також сприятливе положення Венери (це символізує гроші). Так що угода буде досягнута легко", – вважає експерт.

Крім того, за прогнозами Росса, після зустрічі 9 грудня має з'явитися ще й мирна угода.

Раніше Росс вказав на можливості та загрози першого тижня грудня.