Павло Глоба розкрив секрет, які знаки є невідповідними нареченими / realitatea.net

Коли справа доходить до весілля, то в якості супутника життя вибирають людину надійну і відповідальну. Це стосується як чоловіків, так і жінок. Щоб стати хорошою дружиною мало бути красивою і гарною господинєю, велику роль відіграє і характер.

Павло Глоба розкрив секрет, які знаки є поганими нареченими і чому їх не беруть в дружини, пише "Версія".

Близнюки

Читайте такожСупермодель Емілі Ратаковськи показала ідеальну фігуру в мереживній білизні (фото)

Відео дня

Вітряні Близнюки не можуть сидіти на місці і дуже часто спонтанно змінюють своє місце знаходження - за такими нареченими потрібно тільки встигати стежити. Відомий астролог також зазначає, що Близнюки рідко відчувають до когось серйозні почуття, а також у більшості випадків думають тільки про власне благополуччя. З жінок Близнюків виходять не найбільш дбайливі господині і дружини, тому їх рідко кличуть під вінець.

Риби

Складно вийти заміж і Рибам. Дуже часто жінки цього знака витають у хмарах і не зауважують навколишнього їх світу. Подібно Близнюкам, вони думають в першу чергу про себе і рідко замислюються про оточуючих. Чоловіки намагаються уникати Риб, так як жінки цього знака ціляться в першу чергу на фінансовий добробут партнера, а не на його почуття.

Скорпіон

Вітряна як Близнюк і обачлива, як Риби - жінка Скорпіон. Хоч знак і відрізняється працьовитістю, хазяйновитістю та відданістю, чоловіки намагаються їх уникати. Вся справа в тому, що в разі спору вони не готові прийняти думку чоловіка і піти на компроміс. У прийнятті рішення сім'я або вони, Скорпіони оберуть друге. Складно покластися на людину, яка не думає про спільне майбутнє, тому Скорпіонам рідко роблять пропозицію руки і серця.

Астролог зазначає, що ці три знака можна описати як «зодіакальний вінець безшлюбності». Однак, все можна виправити, якщо знаки Близнюки, Риби і Скорпіони почнуть слухати інших, стануть менш егоїстичними і будуть прислухатися до оточуючих.