На які знаки чекає багатство у 2020 році / slovofraza.com

Гроші та фінансове везіння - одне з головних питань, що хвилюють більшість з нас.

Астрологи поділилися думкою про те, яким знакам має пощастити в цій сфері більше, ніж іншим у 2020 році, передає SlovoFraza.

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - астролог

Відео дня

Рак

Астрологи зазначають, що Ракам велика удача посміхнеться у фінансовій сфері. Можливо, джерелом позитивної енергії стануть близькі або друзі. Є ймовірність того, що вони нададуть серйозну підтримку у творчих починаннях, зможуть дати корисну пораду при здійсненні дорогих покупок та вкладенні коштів.

Діва

У 2020 році великий успіх будуть мати люди, які завжди тримають під рукою план «Б». Обережність стане синонімом успіху й стабільності. Крім цього, Діви володіють ще однією гарною якістю, яку посилять планети та зірки, — це економність. Діви зможуть забратися на вершину Олімпу, якщо не стануть розслаблятися зайвий раз. Їм вдасться знайти чесний та найкоротший шлях до успіху.

Водолій

Треба навчитися говорити «ні» всім, хто безпардонно просить про допомогу, не даючи нічого взамін. Якщо витрачати свій дорогоцінний час на таких людей, його може не вистачити на досягнення особистого успіху. Навіть Водоліям-альтруїстам повинно вистачити удачі та сил для того, щоб досягти успіху у продажах, дорогих покупках, творчості. Астрологи вважають, що зірки наділять цих людей неймовірною витривалістю і силою духу, яку не зламати нічим.