Початок 2020 року буде негативним і планети будуть знаходитися в несприятливому положенні / inform-progulka.by

Гороскоп на 2020 рік свідчить, що потрібно дотримуватися порад астрологів з приводу фінансового становища і тоді можна буде уникнути глобальних проблем. Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким у рік Білої Сталевого Щура необхідно з обережністю поставитися до грошових питань.

Про це пише "РБК Україна".

Близнюки

Читайте такожГороскоп на 20 грудня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Початок 2020 року буде негативним і планети будуть знаходитися в несприятливому становищі. Варто обмежити ризиковані операції з фінансами до березня. У квітні можна зайнятися великими покупками, а ближче до літа варто подбати про відпочинок. Зірки попереджають про те, що негативна енергетика і втома можуть призвести до перевтоми і позбавити фінансової удачі.

Терези

Представникам цього знаку Зодіаку варто бути обачнішим у виборі партнерів, оскільки жадібні люди можуть призвести до фінансового занепаду. В кінці весни і початку літа можливий обман з боку колег або партнерів. Також варто бути уважніше при покупках – вони можуть виявитися невдалими.

Стрілець

У 2020 році зірки обіцяють Стрільцям багато клопотів з фінансами, і щоб їх подолати, потрібно позбутися від усього, що тягне на дно. Астрологи зазначають, що представникам цього знаку Зодіаку властиво легковажність, прокрастинація і багатозадачність. Для того, щоб уникнути проблем – Стрільцям варто правильно розставляти пріоритети в 2020 році і не тільки витрачати гроші з розумом, але і правильно заробляти.