З'явився гороскоп на 2020 рік / Фото УНІАН

Про те, які небезпеки й виклики долі підстерігають представників різних знаків Зодіаку в 2020 році, розповідають астрологи.

Так, найбільш обережними слід бути Овнам, Тільцям і Козерогам, передає SlovoFraza.

Читайте такожМолодик 26 грудня: чим він особливий та як вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Овен

Небезпека, яку прогнозують зірки, — сімейний розбрат. Є ризик, що колишні почуття згаснуть. Очікується багато складних розмов, які навряд чи врятують становище. Ситуація дійде до точки й потребуватиме кардинальних змін. На цьому ґрунті Овни ризикують не тільки розірвати стосунки, а й потрапити в емоційну яму.

Тілець

Зрада близької людини — ось що позбавить твердого ґрунту під ногами. Велика небезпека того, що хтось із близьких виправдає очікування Тільців і проявить темну сторону. Друге, що може вибити з колії, — емоційний зрив. Навіть у міцної броні може з'явитися пролом.

Козеріг

Новий рік для Козерогів може бути пов'язаний з недобросовісною конкуренцією, підкилимними іграми та змовами за спиною. Астрологи рекомендують уважно придивитися до колег: можливо, хтось з них потай буде намагатися прибрати вас з дороги. Іншою неприємною новиною стануть непередбачені витрати. Козероги славляться своїм умінням заздалегідь планувати витрати, проте у 2020 році будуть виникати обставини, що вимагають великих грошових вкладень.

Раніше астролог Олена Максимова розповіла, що не можна дарувати на Новий рік.