Астролог розповів, що нас чекає Сьогодні / фото з відкритих джерел

Сьогоднішній гороскоп зовсім не підходить для самокопання, хоча саме до цього зірки і будуть схиляти вас. Спроби розібратися в собі і у своїх стосунках з оточуючими можуть не найкращим чином позначитися на настрої і самопочутті.

Можливі образи і конфлікти, які згодом можуть обернутись серйозною тріщиною у відносинах. Щоб не зациклюватися на проблемах і уникнути сварок, спробуйте ізолюватися від людей, які вас дратують або хоча б – не піддаватися на провокації. Хороший рецепт – з головою піти в роботу: день сприяє працьовитості і розумової діяльності, передає "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожНазвано найбільш зарозумілі знаки Зодіаку

Відео дня

Сьогодні Овен має всі шанси зіткнутися з таким рідкісним і цікавим явищем, як дежавю. Його внутрішній світ, фантазії, спогади і мрії змішаються з реальністю, стираючи її межі. Не дивуйтеся, якщо ви раптом зустрінете людину з свого минулого або ж когось, хто дуже на нього схожий. Або вловите знайомі риси в абсолютно незнайомому місці. Не тільки реальність впливає на наш внутрішній світ, але й навпаки. І сьогодні у Овна буде прекрасна можливість в цьому переконатися.

Телець

Сьогодні Тельцю необхідно налаштуватися на роботу, однак зробити це йому буде нелегко! День зажадає від нього концентрації уваги та вміння справлятися з великим напливом справ. Все це Телець готовий продемонструвати, однак навколишні раз за разом будуть виводити його з себе, заважаючи зосередитися. Щоб зробити все, що він запланував, Тельцю слід хоча б на час сховатися від шуму і суєти. Тихе та затишне місце, в якому він може замкнути двері на ключ, – ось все, що потрібно Тельцю, щоб згорнути сьогодні гори!

Близнюки

Сьогодні Близнюки будуть прагнути до щирого спілкування! Звичайні поверхневі розмови можуть їх дратувати і навіть приводити до образ і сутичок. Однак якщо вони хочуть дізнатися якусь людину краще, зірки гороскопу радять Близнюкам не відкладати це на інший день. Не важливо, хто це – улюблений чоловік Близнюків, колега або партнер. Поговоріть з ним сьогодні по душах, дізнайтеся, про що він думає і чого прагне. Це може стати першим кроком на шляху до вашим особливим відносинам.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку - головних щасливчики січня 2020

Рак

Сьогодні Раку може здаватися, що він всіма силами намагається уникнути конфліктів, але конфлікти самі знаходять його. Протистояння, образи на порожньому місці – все це буде пишним цвітом розквітати там, де з'являється Рак. Насправді ж причиною непорозумінь буде саме він: день обіцяє видатися гарячим на емоції, і йому достатньо будь-якої іскри, щоб спалахнуло полум'я! Якщо Рак не хоче провести день у спорах, йому варто спокійніше реагувати на дрібні провокації оточуючих.

Лев

Сьогодні зірки гороскопу радять Леву не ставити перед собою жодних грандіозних завдань. Це день, коли йому не варто нічого доводити – ні собі, ні іншим. Якісь справи вже зроблено, а інші поки почекають. Сьогодні зірки радять Леву взяти тимчасову передишку, розслабитися і відпочити. А якщо йому не сидиться на місці, варто замість великих справ взятися за ті, які заберуть у нього мінімум душевних сил – наприклад, за домашню роботу. Або хоча б розбити один великий проект на кілька легких етапів.

Діва

Сьогодні контакти Діви з оточуючими будуть зведені до мінімуму. І винна в цьому, в першу чергу сама Діва – їй буде важче, ніж зазвичай, спілкуватися з людьми. Якщо ж вона все-таки змусить себе підтримувати спілкування, щось хороше з цього навряд чи вийде: її дратівливість здатна провокувати сварки. Так що зірки гороскопу радять Діві сьогодні покладатися тільки на себе: краще всього їй в цей день будуть вдаватися ті справи, де вона діє поодинці.

Терези

Сьогодні Терезм зрозуміють сенс виразу «все життя – театр», адже вони будуть грати у виставі головну роль! Відчуття, що вони знаходяться на сцені, під світлом прожекторів, може переслідувати Терези весь день, примушуючи їх вести себе відповідно – тобто демонстративно. Більш того, Терези здатні сьогодні приміряти на себе трагічну роль, даючи зрозуміти оточуючим, наскільки їх не цінують і не розуміють. Щоб трагедія не перетворилася на комедію, Терезам не слід надто вже жаліти себе – якщо привід дійсно є, нехай краще за них це зроблять інші.

Скорпіон

Читайте також"Коридор затемнень": астрологи розповіли, що не можна робити в цей період

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють Скорпіону тихий день, який краще провести в домашніх турботах або ж у будівництві планів на майбутнє. Затійте прибирання, розкладіть речі по поличках, а заодно доведіть до ладу свої думки. Скорпіону не заважає підбити підсумки того, що було зроблено останнім часом, а потім продумати план дій на найближчий час. А ось зіткнень з близькими людьми Скорпіону сьогодні необхідно уникати – навіть дрібні образи здатні вилитися у важкі сварки.

Стрілець

Сьогодні Стрілець буде відрізнятися підвищеною цікавістю і бажанням проникнути в чужі таємниці. Якщо у звичайні дні його не надто хвилює, що приховують від нього навколишні, то сьогодні він здатний докласти чимало зусиль, щоб це дізнатися! Втім, ситуація може складатися так, що Стрілець мимоволі познайомиться з чиїмось секретом або випадково вибовкає свій. Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять йому тримати язик за зубами і обходити пліткарів стороною.

Козеріг

Сьогодні Козеріг буде змушений раз згадувати про фінансову сторону своїх справ і про необхідність привести їх у порядок. Це зовсім не означає, що його чекають проблеми з грошима – просто ситуація буде вимагати приділяти цьому питанню увагу. Сьогодні хороший день для того, щоб Козеріг розібрався зі своїм власним бюджетом, порахував прибуток і склав бізнес-план на найближчі тижні або дні. Дотримуючись цієї поради, Козеріг не помилиться!

Водолій

Сьогодні працездатність Водолія може здивувати навіть його самого, не кажучи вже про колег і близьких людей. Дивлячись в корінь будь-якої проблеми, Водолій зможе зосередитися на ній і в результаті – підібрати до неї універсальний ключик. Наукові дослідження, навчання і взагалі будь-яка робота, що вимагає уважності та терпіння, сьогодні буде вдаватися Водолію як ніколи. А ось настрій здатне давати збої: Сьогодні Водолій буде демонструвати свою роздратованість з приводу і без.

Риби

Сьогодні зірки гороскопу радять Рибам уникати занадто великої уваги з боку оточуючих. День не схиляє Риб до того, щоб вони зуміли проявити себе в найвигіднішому світлі, а значить, якщо час терпить, краще почекати. Зате сьогодні – ідеальний день для того, щоб Риби підготували свій майбутній успіх. Попрацюйте як слід над своїм проектом, приготуйте потрібні матеріали, продумайте аргументи – коли прийде час опинитися в центрі уваги, ви зумієте вразити всіх!