Що чекає сьогодні знаки Зодіаку / inforondonia.com.br

Сьогодні, 15 січня, за гороскопом очікується непростий день з нестабільним емоційним фоном. Протягом дня і у вас, й в оточуючих можуть виникати різкі перепади настрою.

Якщо сьогодні на порядку денному у вас стоять якісь відповідальні або, тим більше, грошові справи, то за можливості краще їх відкласти. Про це йдеться в гороскопі на сьогодні, 15 січня, для всіх знаків Зодіаку, передає 1001goroskop.

Овен

Сьогодні в Овна може прокинутися талант робити слона з будь-якої мухи. Протягом дня у нього раз за разом будуть викликати роздратування всілякі дрібниці. У Овна чудово будуть виходити будь-які справи, що вимагають скрупульозності.

Відео дня

Тілець

Сьогодні Тільця може нестримно потягнути у великі галасливі компанії, щоб хоч на мить опинитися в центрі уваги. Нічого поганого в цьому немає, однак постарайтеся не занадто заноситися, щоб не викликати шпильок на свою адресу.

Близнюки

Сьогодні Близнюки постійно будуть відволікатися на домашні справи та турботи. Ну, та це добре. Саме час зайнятися будинком та облаштуванням побуту, а все інше сміливо можна відкласти на потім. Все одно ніяких грандіозних проривів і результатів сьогоднішній день не обіцяє.

Рак

Сьогодні день у Рака буде буквально переповнений непорозуміннями, і причиною цьому стане непослідовність самого Рака. У цей день йому не захочеться свідомо порушувати правила, просто його справу будуть відволікати різноманітні дрібниці.

Лев

Сьогодні у Лева прокинеться особливе чуття на все прекрасне – перш за все, на гроші. Ймовірність знайти сьогодні якщо і не скарб, то яку-небудь стару заначку дуже висока. Ну, і щодо заробітку день обіцяє порадувати Лева приємними сюрпризами. Можна, наприклад, натякнути начальнику про надбавку до зарплати – він сприйме це прихильно.

Читайте такожАстролог назвав головних везунчиків тижня: казково пощастить трьом знаків Зодіаку

Діва

Сьогодні межа між «треба» і «хочу» стане для Діви зовсім вже хиткою. Їй захочеться дати волю собі та своїм почуттям. Однак йдучи на поводу у бажань і емоцій, Діві не варто чекати від оточуючих схвалення своїх дій – у них погляд на ці речі може виявитися зовсім не в її користь.

Терези

Сьогодні від самого ранку Терези перебуватимуть у споглядальному настрої. З усіх моделей поведінки найбільш логічною для них здасться непротивлення обставинами. При цьому Терези будуть незвичайно тонко відчувати перспективні тенденції, і цілком могли б використати це своє чуття з користю. Ось тільки чомусь їм не захочеться втручатися в ці процеси та брати в них участь.

Скорпіон

Навіть якщо ви не творча людина, сьогодні зробіть виняток. Зірки гороскопу в цей день максимально посилюють у Скорпіона його творчий потенціал. Цей день дуже гарний для того, щоб якщо і не створити якийсь шедевр, то хоча б просто присвятити час мистецтву. Але не тільки. День також обіцяє Скорпіону багато можливостей для спілкування з цікавими людьми на цікаві теми.

Стрілець

Сьогодні йому на думку спадуть ідеї, які можуть сприятливо позначитися на його кар'єрі, так і на життя взагалі. А можливо, замість корисної ідеї зав'яжеться якесь не менш корисне знайомство. Воно буде романтичним навряд чи, а ось в матеріальному сенсі виявиться перспективним. У будь-якому випадку, сьогодні Стрільцеві дуже не завадить тримати ніс за вітром – може запахнути грошима!

Козеріг

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють надати Козерогові можливості для нових цікавих зустрічей і знайомств. Не дивно, якщо одне з цих знайомств виявиться романтичним. Правда, чекати від нього серйозного продовження навряд чи варто. В іншому ж день для Козерога обіцяє пройти насичено і цікаво. Ну, а щоб опинитися в потрібний час у потрібному місці, покладайтеся на свою інтуїцію – вона сьогодні буде у вас на висоті!

Водолій

Сьогодні головною силою Водолія стануть його слабкості. І ще якоюсь силою! Користуючись цими слабкостями, Водолій буде буквально тероризувати оточуючих. А його вміння домагатися свого будь-якими шляхами досягне апогею. Самому ж йому при цьому буде здаватися, що нічого незвичайного в його поведінці немає, а грати на почуттях оточуючих – справа цілком природна. Так і домашнім тираном стати недовго!

Риби

Сьогодні протягом дня настрій Риб буде постійно змінюватися. Веселий настрій може  несподівано змінитися, проте вже через кілька хвилин з-за хмар знову вигляне сонце. Одним словом, надавати емоціям Риб у цей день велике значення не варто. Важливі справи, заплановані на сьогодні, Рибам теж краще відкласти. Або передоручити їх тим, чий настрій буде менш примхливим.