16 січня - день помірної астродинаміки в матеріальному аспекті / фото pixabay.com

Зростаючий Місяць у Тельці - вірна ознака матеріального благополуччя. Більшість знаків чекає стабільність в фінансових справах, а три з них можуть раптово розбагатіти.

16 січня - день помірної астродинаміки в матеріальному аспекті. Майже всі знаки зодіаку в цей день можуть сміливо укладати угоди з нерухомістю і вкладати гроші в підприємства, які обіцяють невеликий постійний дохід і відсутність ризиків. Однак народжені під трьома сузір'ями можуть отримати несподіване багатство, пише НВ.

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку скоро чекає казкове кохання - гороскоп

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Близнюки

Товариськість і підприємливість Близнюків дозволяють їм отримувати прибуток навіть там, де цього ніхто не очікував. Ось і сьогодні на представників цього знака немов з небес впаде велика сума грошей. Швидше за все, мова йде про щедрий жест із боку впливових осіб.

Гороскоп на сьогодні: Скорпіон

Скорпіони мріють про мільйони, проте рідко стають по-справжньому багатими. Представники цього знака рідко вміють поводитися з грошима, а ще їм постійно не вистачає терпіння в бізнесі. Однак зараз у них є серйозні шанси розбагатіти, головне, не упустити свій шанс.

Гороскоп на сьогодні: Діва

Терпіння і працьовитість Дів нарешті окупиться. Представники цього знака працюють на совість, не шкодуючи себе. І вже точно їм невластивий авантюризм, а тому за капіталом Діви рідко стоїть щасливий випадок або допомога ззовні. Але сьогодні їм може посміхнутися удача.

Нагадаємо, раніше астрологи дали прогноз на тиждень, 13-19 січня, для всіх знаків Зодіаку.