Гороскоп на тиждень 13-19 січня / фото pixabay.com

Найближчий тиждень, з 13 по 19 січня, пройде під знаком висхідного Місяця. Цей час принесе багато суєти і круговороту подій, кожне з яких відніме сили й час, але може виявитися доленосним.

Астрологи попереджають, що наступні сім днів легкими не будуть і мало кому вдасться розслабитися. При цьому планети не говорять про однозначно позитивну чи негативну динаміку. Це означає, багатьом випадуть як приємні моменти, так і хвилини, про які захочеться забути, пише НВ.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яким незабаром казково пощастить із грошима

Відео дня

Гороскоп на тиждень: Рак, Лев, Терези

Цього тижня, з 13 січня по 19-е, вам випаде провести дуже багато часу на роботі. Новорічні вихідні принесли не тільки веселощі, але й купу невирішених питань. Займіться цим, оскільки скоро вам доведеться почати ще кілька перспективних, але складних і трудомістких проектів.

Гороскоп на тиждень: Водолій, Овен

Вам варто включити весь свій спокій і доброзичливість. Гороскоп на цей тиждень "говорить", що буде маса дрібних, але дуже дратівливих ситуацій. Не переживайте, все це дрібниці, а в глобальному сенсі у вас все йде за планом.

Гороскоп на тиждень: Діва, Скорпіон, Козеріг

Ваші нові друзі виявляться зовсім не тими, за кого себе видають. На щастя, ви досить підозрілі, щоб не підпускати їх дуже близько, а інакше проблем би не минути.

Гороскоп на тиждень: Близнюки, Стрілець

Емоції будуть переповнювати вас всю першу половину тижня, а вже до четверга підуть на спад. І справа не в ситуації навколо вас, оскільки ніяких серйозних проблем просто немає. Зараз ви схильні дратуватися через дрібниці, і це може принести неприємності як вдома, так і на роботі.