Гороскоп на сьогодні: які знаки Зодіаку стануть головними щасливчиками дня / фото pixabay.com

Зростаюча Місяць переходить у сузір'я Близнюків. Це оптимальний час для рішучих вчинків і ризикованих угод.

Астродинаміка цього дня сприяє підвищенню розумової активності, а також великому емоційному підйому. Це оптимальний час для спілкування і укладення угод, що обіцяє вигоду в найближчі тижні. Крім того, 17 січня висока ймовірність великого везіння у трьох знаків зодіаку. Астрологи розповіли, у яких саме, пише НВ.

Читайте такожГороскоп на сьогодні, 17 січня: що чекає на Левів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Близнюки

У тому, що Близнюки увійшли в число головних щасливчиків дня, немає нічого дивного. По-перше, їм завжди щастить в момент проходження Місяця через їх сузір'я. А по-друге, їм щастить частенько в принципі. Загалом, готуйтеся приймати подарунки долі.

Гороскоп на сьогодні: Водолій

Водолії відрізняються терпінням і вдумливим підходом до всього. Що ж, сьогоднішній день, незважаючи на його сумбурність і насиченість подіями, стане для них дуже навіть сприятливим. Приємні новини чекають Водоліїв і вдома, і на роботі, а крім того, ви отримаєте звістку від старого друга.

Гороскоп на сьогодні: Овен

Ваша ранима душевна організація останнім часом перенесла чимало випробувань. Але перенесла отже, і сьогодні доля віддячить вам за стійкість і терпіння. Головна удача чекає вас в матеріальному аспекті.

Нагадаємо, раніше астрологи дали прогноз на тиждень, 13-19 січня, для всіх знаків Зодіаку.