З 3 лютого Меркурій – планета мислення і комунікацій, переходить у знак Зодіаку Риби / tv.ua

З 3 лютого Меркурій – планета мислення і комунікацій, переходить у знак Зодіаку Риби, тут має статус вигнання і падіння, тому прояв властивостей Меркурія дещо ослаблений, але при цьому, надає людям багата уява, заглибленість у себе, в теми любові, творчості, духовності.

З 8 лютого Венера, яка відповідає за питання взаємин, а також матеріальні питання, переходить у знак Овна, де вона в статусі вигнання. Ситуація в особистих і ділових взаєминах змінюється, виникає напруга, партнери показують справжнє ставлення один до одного. Але в цей період можна прояснити всі питання, зрозуміти, доцільно розвивати взаємини, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Почуття загострюються, ви стаєте зовні більш емоційними, чутливими, гостріше реагуєте на те, що відбувається навколо вас. Те, що в інший час просто не помічається або ігнорується, зараз може викликати бурхливу реакцію неприйняття. При цьому, ви легко привертаєте увагу оточуючих. Можете надати особистий вплив на розвиток будь-якої ситуації, в потрібному для вас напрямку. Ваше чарівність, бажання співпрацювати і почуття гумору, помітно змінять існуючий стан речей накраще.

Відео дня

Телець

Читайте такожМісячний календар на лютий 2020: астролог назвала сприятливі дні

Схильність до самоти, з'являються секрети, романтичні захоплення можуть бути таємними або бути присутніми тільки у світі фантазій і снів. Любовні взаємини з минулого, особливо ті, в яких постраждали ви, можуть переміститися в теперішні. Ви занурюєтеся у власні почуття, світ починаєте сприймати через свої внутрішні відчуття. При необхідності виїзду за кордон, вас буде супроводжувати удача: ви знайдете для цього і засоби, і можливості. Ймовірно вдале знайомство з іноземцем.

Близнюки

Отримуєте позитивну оцінку оточуючих, що сприяє набуттю певного місця в колективі. Гарний час для того, щоб обмінюватися інформацією, а також здійснювати короткі поїздки. При цьому слід враховувати те, що відбувається розосередження уваги відразу на кілька справ одночасно, виникає бажання відразу взятися за все. Через це вірогідні запізнення і напруга з оточуючими. Сильна потреба в змінах, у зміні обстановки, в отриманні нової інформації.

Рак

В основному, позитивні події тижня, пов'язані з особистими потребами, почуттями, рідними людьми. В це час ви намагаєтеся піти від суєти зовнішнього світу. Добре, якщо це бажання самоти, збігається з можливістю це зробити. У ці дні ви стаєте більш чутливими до тих, кому необхідна підтримка. Важливо, щоб це бажання реалізувалося в конкретні дії, а не залишилося на рівні емоцій. Сприятливий час для налагодження відносин та з'ясування різних питань з родичами, подружжям, дітьми.

Лев

Обставини дозволяють розкрити творчі здібності та потенціал, а також знайти силу і свободу, любов, визнання соціумом. Посилюється ваші організаторська діяльність, відкриваються можливості для прояву себе як особистості, позитивної оцінки ваших дій оточуючими. Виникає бажання залучити оточуючих до свого внутрішнього світу і залучити їх до сфери своїх переживань. Виникають такі ситуації, які допомагають вам розкрити свій внутрішній світ.

Діва

Ситуації, в які ви потрапляєте, приводять вас в стан неуважності і дратівливості. Для розумової праці даний період є несприятливим. Складний період в ділових відносинах дають підвищена конфліктність, зіткнення із-за ідей і думок, утрудненість в спілкуванні, неможливість виразити свої інтереси та погляди. Але якщо ви постараєтеся стримати свої емоції і самовпевненість, то зможете знайти чимало точок дотику з ближнім оточенням, партнерами і начальством.

Терези

Підвищені потреби і мінливість настрою можуть принести шкоду відносинам з партнерами, а також розлад у родині. Можливі необдумані витрати, перевитрата бюджету, взяття на себе непотрібною відповідальності і зобов'язань. Особливо важко протікає ділове спілкування з представниками протилежної статі. Відкладіть укладення угод і договорів, підписання важливих паперів, залагодження юридичних питань. Ви не відчуваєте впевненості в собі, але саме в цей період стаєте особливо привабливі для протилежної статі.

Скорпіон

Ваша творча і фізична активність, приносять бажані результати. Хороший період для ділових переговорів, роботи з документами, підписання угод, участі в конференціях, для виступів і впливу на оточуючих. Легкість протікання розумових процесів, загострення розумового сприйняття, пам'яті і інтуїції, комерційної хватки, допоможуть вам вирішити виробничі та бізнесові проблеми. Активізуються громадські зв'язки, зав'язуються нові корисні знайомства.

Стрілець

Відчуваєте почуття радості і впевненості в собі, відчуваєте симпатію і потяг до навколишнього світу і знаходите в будь-яких ситуаціях, тільки найкращі сторони. Хороший період для дружнього спілкування, для любові і сімейного життя, для всього прекрасного і естетичного. Громадська активність, взаємодію з співробітниками і партнерами, начальством, сприяють вирішенню найбільш хвилюючих питань. За рахунок особистої фізичної привабливості і чарівності, вам багато чого вдасться реалізувати.

Козеріг

Виникає необхідність отримання знань у своїй професійній діяльності або ж у роботі за сумісництвом. Вам вдасться ефектно висловити ваші ідеї, ввести на роботі деякі нововведення і удосконалення, оптимальним чином організувати роботу колективу. Хороший період для початку службових та творчих відряджень, укладання угод, підписання контрактів і інших важливих паперів. Робота з документами доставить клопоти і переживання, але завершиться вдало.

Водолій

Сприятливий час для вирішення особистих справ, просування проектів, задоволення своїх потреб та інтересів. На перший план виступлять особисті фінанси, дружба і цінності. Суспільні чи культурні події, а також товари і послуги для поліпшення зовнішності і обстановки у вашому будинку, потребуватимуть грошових витрат. В тій чи іншій формі виникне питання про матеріальні цінності та соціальний статус. Вдалі можливості, пов'язані зі спільними підприємствами, продажами або покупками.

Риби

Вдалі поїздки, відрядження, подорожі. З'являються нові ділові зв'язки, посилюється розумова активність, кмітливість, винахідливість. Ви легко входите в контакт, отримуєте важливу інформацію, що стосується особисто вас. Ви прагнете до нових знань, вам хочеться щось змінити у своєму житті. Демонструйте іншим свої знання - це призведе до нових знайомств. Підвищується розсудливість і практичність, ви умудряєтеся практично будь-яку ситуацію обертати на свою користь.