Підступність – фатальна рис / slovofraza.com

Підступність – фатальна риса. Розпізнати небезпечну людину можна тільки після тривалого спілкування, спостереження за ним. Проте астрологи можуть підказати, серед яких знаків зодіаку зустрічається найбільша кількість людей, здатних поставити своє щастя вище за доброту і чесність.

Про це пише slovofraza.

1 місце – Ваги

Читайте такожАстролог назвавши два знаки Зодіаку, на яких на початку весни чекають серйозні неприємності

Відео дня

Представники цього знака дуже люблять комфорт і високо ставлять матеріальні блага. Заради того, щоб досягти цього, вони здатні на несправедливість до інших людей. Використання чужої праці, присвоєння собі чужих заслуг, нечесність, навіть часом справжня підлість – найгірші риси багатьох Ваг. Крім того, ці зовні приємні, симпатичні і спокійні люди є відмінними психологічними маніпуляторами. Вони часто прищеплюють оточуючим людям почуття провини, скаржаться на неіснуючі хвороби, образи, однобоко трактують факти, змушуючи такими методами рідних, а часом і колег, танцювати під їхню дудку.

2 місце – Близнюки

Виверткі, хитрі, проникливі і чудово знають, чого хочуть. Для Близнюків нічого не варто прикрасити дійсність чи, навпаки, приховати неприємний факт. Близнюки непостійні і зосереджені на самих себе, свої інтереси і розвагах. Вони не бачать нічого поганого в своїх негативних рисах і вважають, що всі навколо – такі ж, як вони. Близнюки практично не прив'язуються до людей, легко розривають відносини, легко можуть переступити через дружбу і навіть через шлюбні відносини, якщо на це будуть вагомі причини.

3 місце – Козеріг

Козероги – справжні стратеги за життя. Вони чітко прораховують наслідки і можливу вигоду через них. Деколи розважливість цього земного знака призводить до справжньої нещадності стосовно тих, кому не пощастило стати на шляху Козерога. Брешуть вони неохоче у звичайному житті, але якщо справа стосується кар'єри або грошей, не гребують і цим.