Гороскоп на 18 лютого обіцяє трьом знакам зодіаку посмішку удачі / фото pixabay.com

18 січня Місяць знаходиться в домі Стрільця, і астрологи вважають, що трьом знакам цього дня особливо пощастить.

Місячний Стрілець сприяє блискавичним перемогам в починаннях, традиційно пов’язаних з тяганиною. Судові та банківські справи, а також походи в державні установи будуть на рідкість успішними саме завтра. Вам вдасться уникнути бюрократичної метушні і зволікань, а ще, з великою долею ймовірності, розпочата тяжба закінчиться на вашу користь, пише НВ.

Гороскоп на сьогодні: Овен

Напевно ви давно хотіли закінчити якусь справу, пов’язану з майновими правами. Реєстрація об'єкта, вступ у спадщину або, може бути, суперечка про володіння? Завтра саме час для того щоб поставити крапку в цьому питанні.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 18 лютого: на кого сьогодні чекає успіх, а на кого - невдачі

Гороскоп на сьогодні: Водолій

18 лютого ви маєте можливість істотно збільшити свій дохід. Астрологи кажуть, що у вас буде можливість знайти грошовий, але зовсім необтяжливий, підробіток. До речі, ця справа допоможе також здобути нові корисні навички, які ви потім реалізуєте в своїх проектах.

Гороскоп на сьогодні: Рак

Раків завтра чекає воістину дивовижний день. Відвідування у вівторок заходу закінчиться новим корисним знайомством. Причому, швидше за все, мова йде не про впливову особистість, яка посприяє кар'єрного росту. Ймовірно, ви зустрінете людину, яка стане вашим духовним наставником.

Нагадаємо, раніше астролог розповіла, що чекає нас на цьому тижні, 17-23 лютого. Відзначається, що з 17 лютого по 10 березня Меркурій знаходиться у ретроградному русі в знаку Риб.