Овен спочатку зраджує в думках, а вже після - в ліжку / фото pixabay

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які зраджують частіше за інших.

Про це пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, чия частка зміниться в 2020-му році

Відео дня

Овен спочатку зраджує в думках, а вже після - в ліжку. Він довго порівнює свого партнера з новим захопленням, і якщо порівняння виграє потенційний коханець (коханка), то зрада неминуча. В основному Овном рухає цікавість, бажання пізнати нові грані і незвичайні емоції. Невтомна жага пригод підштовхує його піддатися спокусі.

Близнюки

Близнюки зраджують дуже часто. Представники цього сузір'я ставляться до зради як до приємного проведення часу в компанії хорошої людини. Близнюки майстерно знаходять час на нові знайомства, примудряються змінити на вечірці або в сусідній кімнаті, поки партнер спить. Ну а якщо зловити Близнюка на «гарячому», то він обов'язково обставить все на свою користь.

Стрілець

Стрілець відноситься до зради як до забавної гри і, не замислюючись про наслідки і почуття партнера, фліртує з усіма, з ким це можливо. Стрілець і відданість - речі несумісні. Він любить все, що дає йому можливість виплеснути негатив, розважитися й отримати задоволення. Але на постійні «ліві» зв'язки Стрілець не піде: йому вистачає претензій і докорів у стосунках.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найбільш байдужі знаки Зодіаку.