Деяким знакам сьогодні випаде шанс налагодити своє особисте життя / фото pixabay.com

Місяць в зростаючій фазі сприяє піднесенню духовних сил і розквіту енергії. А ще цей день перебуває під управлінням Юпітера, що принесе деяким знакам великі зміни.

Астрологи вважають, що день, який знаходиться під управлінням Юпітера, принесе знакам зодіаку масу приємних подій. Він буде особливо вдалим для покупки нерухомості і проведення переговорів, оскільки сьогодні відбудеться потужний викид космічної енергії в вектор комунікацій. А оскільки Юпітер відомий не тільки як глава римського пантеону, але і як надзвичайно велелюбне божество, деяким знакам сьогодні випаде шанс налагодити своє особисте життя, пише НВ.

Читайте такожГороскоп на 5 березня: астролог назвавши щасливчиків і "лузерів" дня

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Телець

Тельці найбільше цінують тепло і затишок у відносинах. Вони терпіти не можуть відносин з постійними скандалами і з’ясовуваннями емоцій. Цього четверга у багатьох представників знаку з’явиться шанс зустріти людину з подібним баченням життя. Не пропустіть його, оскільки зустріч може стати початком довгих, міцних відносин.

Гороскоп на сьогодні: Стрілець

Представники знаку Стрілець люблять бути в центрі уваги. І в стосунках їм важливо усвідомлювати свою значущість для партнера. Радійте - 5 березня ви зустрінете людину, яка з часом буде вас обожнювати. А поки що постарайтеся показати себе з кращого боку.

Гороскоп на сьогодні: Скорпіон

Скорпіонам важливе постійне загострення пристрастей в стосунках. Їх темперамент здатний витримати не кожен, але сьогодні, схоже, сміливець все-таки знайдеться. Він буде зачарований вашою фірмовою чарівністю і почуттям гумору.

Нагадаємо, раніше астролог склала романтичний гороскоп на 8-е березня по знаках Зодіаку.