З'явився любовний гороскоп на 8-ме березня / slovofraza.com

В астрології Венеру вважають планетою «Малого Щастя», що управляє красою, грошима, комфортом, взаєминами. 8 березня Венера у Тільці, у знаку свого управління з'єднується з Ураном – планетою несподіванок, що сприяє раптовим пристрасних поривів. У цей день багато хто може забути про свої обов'язки і повністю віддатися любовним відносинам, що може принести шкоду репутації. Можливі нові несподівані зв'язки, оновлення старих взаємовідносин, оновлюється світ почуттів та емоцій.

Місяць до 12:48 (за київським часом) знаходиться в Леві, а потім переходить у знак Діви. Ранок обіцяє бути дуже яскравим. Відчувається прилив фізичної і творчої енергії, щедрість і широта душі в цей ранок можуть межувати з марнотратством. При Місяці в Діві у другій половині дня, на зміну свята приходить впорядкованість. Якщо вам вдалося проявити стриманість, зараз ви всі так само бадьорі і готові до трудових буднів, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Читайте такожГороскоп на 3 березня: що чекає на нас у дзеркальну дату 03.03.2020

Відео дня

У цей день посилюється романтичне спілкування, активізуються любовні побачення. Зав'язуються нові цікаві знайомства, з'являються нові захоплення, в основному засновані лише на фізичному тяжінні. Хороший період для активної взаємодії з партнером. Жінки будуть задоволені подарунками та увагою з боку чоловіків.

Телець

Можливі нові несподівані й цікаві знайомства або переростання дружніх зв'язків в любовні. Хороший день для спільної участі з коханою людиною у громадських та культурних заходах. У сім'ї можливі несподівані події швидше позитивного характеру, але супроводжуються клопотами і необхідністю якихось змін.

Близнюки

На ваших особистих і сімейних відносинах може негативно позначитися висування на перший план своїх емоцій і мінливого настрою. Романтичні зустрічі і необхідність участі в громадських заходах створюють атмосферу нервозності, що сприяє внутрішнім конфліктам. Постарайтеся зберегти самовладання, тому що від вас залежить гармонія в сім'ї і парних контактах.

Рак

Постарайтеся не розтрачувати енергію направо і наліво, т. к. до кінця дня можете відчути нездужання. З вами можуть відбуватися курйозні історії та несподівані любовні пригоди. Якщо, влаштовуючи свято собі і оточуючим, вам вдалося не втратити розсудливості, якщо ви підтягнуті і раціональні, то ви зможете вберегти себе від помилок.

Лев

Читайте такожДзеркальна дата 0З.0З.2020: яким знакам Зодіаку пощастить у цей день

Вдалий час для відвідування видовищних і розважальних заходів, «виходу у світ», особливо в театр. Жінки можуть розраховувати на щедрий подарунок, чоловіки мають можливості продемонструвати широту своєї душі і справити позитивне враження на оточуючих. Відчуваєте приплив сил і енергії, але перевитрачати їх дуже легко.

Діва

Схильні надавати надто велику увагу проблемам взаємовідносин, можливо, не дуже потрібних для вас. Небажані візити гостей, приятелів і сусідів можуть надовго вибити вас з колії. Якщо ви схильні ігнорувати господарські проблеми і свої обов'язки, то це може привести до сварок з рідними та коханими жінками.

Терези

Оновлюється світ почуттів і пристрастей, що добре для духовних занять і для розумової роботи. Ви прагнете до емоційної свободи і незалежності, експериментуєте в мистецтві і в романтиці, схильні відходити від загальновизнаних поглядів на відносини. Схильність до флірту, пригод, емоційному і духовному спілкуванню з партнером.

Скорпіон

Спілкування з коханою людиною здатне викликати незрозуміле роздратування. Ви не відчуваєте впевненості в собі, але саме сьогодні особливо привабливі для протилежної статі. Ваші поточні відносини можуть серйозно постраждати, якщо ви уявіть про свою бажаності для партнера, поставите на перший план свої інтереси та думку.

Стрілець

Хороший день для спілкування з коханою людиною, з членами сім'ї. Вдало складаються відносини з близькими і рідними жінками і партнерами-жінками. Ви несвідомо схильні до гармонії, тому відчуваєте відчуття щастя. Ваші умілі дії, добросердя, дружелюбність здатні надовго закріпити успіх, сприяти гармонізації відносин.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, у яких в березні настане біла смуга

Козеріг

Ви активні і наполегливі в пошуку задоволень і контактів з протилежною статтю. Жінки, однак, повинні остерігатися підвищеної уваги з боку чоловіків. Імпульсивні дії, схильність поставити всі крапки над «i» може порушити мир в сім'ї і гармонію в парних стосунках, привести до розриву відносин. Можливе виникнення нетривалих романтичних зв'язків.

Водолій

У цей день ви максимально привабливі для протилежної статі. Посилюється пристрасність, активізуються особисті взаємини. Можлива любов з першого погляду. Поява нового романтичного захоплення призводить до розриву колишніх емоційних відносин. Хоча, через деякий час, ви можете сильно розчаруватися в новому партнері.

Риби

Ви отримаєте радість від спілкування з близькими і членами родини. Цей день ви можете з успіхом використовувати для гармонізації відносин з протилежною підлогою, для встановлення миру і злагоди в сім'ї або в парних стосунках. Хороший день для вираження своїх почуттів і прихильностей. Ви правильно оцінюєте партнера і його до Вас ставлення.