Місяць / REUTERS

Поєднання Місяця і Скорпіона - одне з найбільш таємничих і неоднозначних у місячному календарі. Цього разу подібна «команда» буде впливати на людство не тільки в дні своєї актуальності, але і після них.

9 і 10 квітня Місяць пробуде в Скорпіоні. В цілому це досить непогане поєднання, однак 9 числа Місяць все ще буде перебувати в області перигелію, тобто залишиться майже на максимальному зближенні з Землею. Це створить дисонанс енергетики Місяця і зірок, який відіб'ється на 9 і 10 квітня, а також на парі наступних тижнів, пише slovofraza.

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, у яких в житті скоро настане біла смугаЛюди можуть стати більш образливими

Скорпіон - Знак Зодіаку, який підвищує тягу до образ. Прощати один одного з 9 числа і до кінця місяця буде набагато важче. Бажано знаходити в собі сили, щоб забувати про все погане.

Відео дня

Корисно навчитися давати людині другий шанс, навіть у найскладнішій ситуації. Якщо цього не робити, то удача може відвернутися від вас. Потрібно постаратися стати більш відкритими і готовими до діалогу. Деяким важливо буде придбати гнучкість і постаратися знайти компроміси в суперечках з близькими, другою половинкою, колегами і друзями.

Якщо негатив все ж заволодіє вами, скористайтеся порадами експертів про те, як позбутися від образи і перестати злитися.

Остерігайтеся помсти

Варто обережніше спілкуватися з мстивими Знаками Зодіаку, а також остерігатися проявів мстивості у себе. Напевно багато хто чув про те, що, плануючи помста, ви копаєте могилу як ворога, так і собі.

Читайте такожГороскоп на четвер, 9 квітня: що чекає на Тельців, Дів, Скорпіонів та інші знаки ЗодіакуВ квітні ситуація буде ще більш небезпечною для тих, хто збирається вставити палицю в колеса кому з оточення. У такому випадку успіх може залишити вас на дуже довгий термін. Постарайтеся не переступати цю межу, щоб не пошкодувати про наслідки, які можуть зруйнувати ваші плани.

Загострення ревнощів і почуття власництва

Сильний дисонанс між Місяцем і Скорпіоном породить спалах ревнощів. Всім, хто схильний до таких думок, бажано тримати себе в руках приблизно до 24-25 числа.

В іншому випадку стосунки можуть розпастися, вступити в чорну смугу. Цьому можуть бути піддані як відносини, які існують вже довгі місяці і роки, так і ті, які тільки почалися. Будьте обережніше.