Найнебезпечніші дні серпня 2022 / фото depositphotos.com

Місячний календар підказує людям вдалі і нещасливі дні для різних життєвих справ.

Деякі дати місячного календаря вважаються небезпечними і нещасливими. У такі дні нерідко бувають конфлікти між людьми, різні неприємності і хвороби, проблеми з грошима і особистим життям. Астрологи попередили про п'ять таких днів у серпні 2022 року.

4 серпня: перехід Меркурія в знак Діви

Цей день буде дуже вдалим для заняття наукою і розумовою працею. Однак через загострення розуму люди в цей день стають цинічними і холоднокровними, не піклуються про почуття інших і втрачають здатність до співпереживання. Дуже важливо не стати черствим в цей день, і не зіпсувати відносини з близькими.

Відео дня

12 серпня: повний місяць в знаку Водолія

Повний місяць завжди таїть в собі як приємні моменти, так і великі небезпеки. Повний місяць серпня принесе людям важкі моральні вибори. Це день спокус, коли люди готові на невиправданий ризик, божевільні авантюри або шкідливі вчинки. Краще відкласти на потім важливі справи і грошові витрати.

14 серпня: місяць у знаку Риб

У цей день висока ймовірність обману або сумнівної авантюри. Краще триматися подалі від незнайомців і неприємних людей. Також варто бути обережними з колегами і заздрісниками. Вам можуть зробити підлість або розпустити про вас неприємні чутки.

26 серпня: перехід Меркурія в знак Терезів

У цей день загостряться хронічні хвороби і знизиться імунітет. Слідкуйте за своїм самопочуттям і прислухайтеся до організму. Також зросте ймовірність сімейних сварок, особливо з дітьми. 26 серпня не можна ревнувати - ревнощі в цю дату дуже згубні для відносин.

28 серпня: місяць у знаку Лева

У цей день не варто довіряти людям. Вами можуть маніпулювати для своєї вигоди або поставити вас в дурне становище, щоб виділитися на вашому тлі. І ви самі можете стати корисливими і навіть не помітити цього. У цю дату краще не починати ніяких нових справ - вони всі будуть провальними.

Вас також можуть зацікавити новини: