Астролог Анна Вергелес / скріншот

Відомий український астролог Анна Вергелес зробила прогноз на весну 2023 для України. Жінка розповіла, що бої уздовж всієї лінії розмежування посилюватимуться, проте ЗСУ даватиме серйозну відсіч армії росіян. 

"У квітні у нас починається нарешті дуже позитивний період, коли ми почнемо назад забирати свої території. Це друга половина квітня і травень. Нарешті у нас буде достатня кількість військової підтримки. Також буде якась дуже відчутна дипломатична допомога, яка не на словах надійде, а на ділі", - сказала Вергелес. 

Також астролог уточнила, що в квітні і травні можуть бути якісь зрушення по переговорному процесу. І Росія вже не вимагатиме задоволення якихось своїх умов. 

Відео дня

"Кінець квітня, травень і червень принесуть також перші натяки на справжній переговорний процес. Це не шантаж, не переговори з розряду "погоджуйтеся на всі наші умови, і тоді, можливо, ми домовимося". Ні, тут буде багато дипломатів задіяно. Є шанс, що з кінця весни ми почнемо рухатися до миру. Це буде тривалий процес і довгий шлях, але це нарешті зрушить ситуацію", - додала жінка. 

Нагадаємо, астролог Вергелес відповіла, коли в Україні будуть найжорсткіші бої.

Вас також можуть зацікавити новини: