Гороскоп для Водолія на березень 2023 / depositphotos.com

Березень 2023 для Водолія обіцяє бути сприятливим у всьому. У родині пануватиме спокій, а на роботі вдасться підвищити свій статус і зміцнити авторитет. Перший місяць весни приготував для вас цілу палітру подій, і при тому дуже хороших. 

Гороскоп кар'єри на березень 2023

На початку березня 2023 Водоліїв може здолати лінь: ви віддасте перевагу відпочинку, а не роботі. Тому на дохід зможуть розраховувати лише активні і заповзятливі. Хоча є ймовірність, що вашому заробітку завадять і певні обставини. Зірки радять не опускати руки і вирішувати проблеми в міру надходження. Також слід проявити трохи більше ініціативи - буде корисно. 

В кінці місяця можуть зрости витрати - буде непогано їх розпланувати і постаратися заощадити, так як вам поки доведеться розраховувати тільки на себе.

Відео дня

Гороскоп кохання на березень 2023

Любовний гороскоп на березень 2023 обіцяє Водоліям нові знайомства. Холостим представникам знака варто придивитися до свого оточення: можливо, в ньому є людина, на яку ви раніше не звертали уваги - зверніть зараз. Цілком ймовірно, що вона просто вагається зробити перший крок.

Що стосується сімейних Водоліїв, то березень у вас буде спокійним: настане довгоочікуваний комфорт в спілкуванні з коханою людиною і близькими. 

Гороскоп здоров'я на березень 2023

У березні Водоліям слід поберегти своє здоров'я - місяць хоч і весняний, але дуже оманливий. Тому є ризик підхопити застуду - одягайтеся тепліше. Можуть дати про себе знати деякі проблеми з травленням, і хоча вони не будуть серйозними, все-таки слід звернути увагу на харчування. Будь-які дієти і схуднення будуть доречні тільки якщо ви про це домовитеся зі своїм лікарем - самостійні експерименти можуть вилізти боком.   

Вас також можуть зацікавити новини: