Діви можуть отримати радісну новину / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 9 березня, Терези ризикують залишитися без грошей, а Тельцям варто готуватися до того, що в їхньому житті почнеться біла смуга. Що чекає на інші знаки зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен 

Овнам варто обережно ділитися своїми думками. Не варто довіряти всім оточуючим, серед них може бути той, хто хоче вам нашкодити.

Телець 

На Тельців чекає неймовірна радість. Вони заверещать від свого щастя, тому що явно будуть не готові до таких подарунків долі.

Відео дня

Близнюки 

Близнюкам карти Таро обіцяють конфлікти. Ви можете постраждати через свій егоїзм. Навчіться слухати слова інших людей.

Рак 

Раки зможуть відпочити. Всі клопоти залишилися позаду, насолоджуйтеся спокійною і розміреним життям. 

Лев 

Левам краще на час відмовитися від важливих справ. Не приймайте ніяких рішень, в цей день вам краще просто плисти за течією.

Діва 

Діви можуть отримати радісну новину. Можливо, ви дізнаєтеся, що ваша давня проблема нарешті вирішена і тепер можна не переживати.

Терези 

На Терезів чекають проблеми. Ви можете втратити гроші. Можливо, Терези просто залишать гаманець в магазині, але також є ймовірність того, що представники цього знака можуть укласти невигідну угоду.

Скорпіон

Скорпіонам варто задуматися про те, чи правильно вони розставили пріоритети. Карти Таро радять оцінити свої досягнення і побудувати нові плани.

Стрілець

Стрільцям потрібно зайнятися справами, які вони давно відкладали. Прийшов час братися за розум і рішуче діяти.

Козоріг 

Карти Таро обіцяють Козерогам нові покупки. Не шкодуйте грошей на себе і своїх близьких. Прийшов час розлучитися з частиною заощаджень і чимось себе порадувати.

Водолій 

Водоліям варто задуматися про зміни у своєму житті. Можливо, ви стоїте на місці і щось заважає вам рухатися вперед.

Риби

На Риб чекає романтика. Вас порадує друга половинка. Приймайте всі знаки уваги і вдячністю і намагайтеся радувати свого обранця.

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, чому не можна їсти з ножа.

Вас також можуть зацікавити новини: