Володимир Путін / фото REUTERS

Починаючи з березня 2023-го року, в Росії запустяться неминучі процеси, які приведуть до глобальних змін. Не виключено, що в РФ активізуються революційні рухи, а, можливо, відбудеться і її розвал на окремі республіки.

Такий прогноз зробила астролог Ольга Медвецька, говорячи про те, як на Росію вплине перехід Плутона у знак Водолія на початку наступного року.

"Цей період буде характеризований трансформацією антидемократичних, тоталітарних, імперіалістичних режимів, активацією революційних рухів... Не обіцяю, що вони трансформуються прямо у кінці березня, тому що все ж Плутону потрібно багато часу на його місії, до того ж з літа 2023 по січень 2024 року він стане ретроградним і на півроку повернеться знову в знак Козерога. Однак процес вже буде запущений, а розмаху почне набувати з 2024 року", – вказала астролог.

"Як саме це буде – важко передбачити. Астрологія вказує напрямок, розвиток подій, а не деталі, пам'ятаєте? Може бути, внутрішні революції, може бути, повстання і відділення незалежних республік. Варіантів багато, але це не головне", – додала вона.

При цьому астролог також зазначила, що об'єднує Путіна, Лукашенка, Сі Цзіньпіня та Ердогана:

"Вони народилися в період перебування того самого Плутона в знаку Лева (звідси імперіалізм, авторитарність) – протилежному знаку Водолія, в який він приїде у березні наступного року. Тобто, Плутон у Водолії не залишить шансів консервативним диктаторам. Принаймні, не повинен".

Нагадаємо, раніше астролог Ольга Медвецька попередила, що у найближчі 20 років світ чекають глобальні зміни, очікується створення нових міждержавних об'єднань.

Вас також можуть зацікавити новини: