Страх – природна частина людської природи / bucurestifm.ro

Страх – природна частина людської природи. Він допомагає нам виживати і утримуватися від занадто ризикових вчинків.

Більшість з нас відчуває страх перед самими різними речами і ситуаціями. Звичайно, люди намагаються тримати свої фобії у секреті, але про декого з них можна дізнатися завдяки їх знаку Зодіаку, пише "Клубер".

Овен: скотитися з вершини

Головна мета Овна – залишитися на вершині соціальної піраміди, тому він дуже боїться втратити свій статус, влада, гроші, славу, знання та інше. Він боїться провалу. Овен наполегливо працював, щоб досягти свого положення і стати тим, ким є, і тому думка про втрату життєвих благ і досягнень здається йому просто жахливою.

Відео дня

Читайте такожУ чотирьох знаків Зодіаку цього літа почнеться чорна смуга - астрологТелець: покинути зону комфорту

Телець бажає отримати все, не виходячи зі своєї зони комфорту. Він хоче, щоб його життя була стабільна і передбачувана, тому він всіма силами чинить опір змінам. Але це приносить йому одні лише неприємності, оскільки зміни неминучі.

Близнюки: залишитися в повній самоті

Близнюки люблять деякий час побути наодинці з собою, але водночас їх жахає сама думка, що в підсумку вони залишаться зовсім одні. Представники цього знака бояться, що одного дня всі можуть покинути їх, і їм навіть не з ким поговорити.

Рак: втратити близьких людей

У Раків ніколи не виходить до кінця змиритися з втратою своїх близьких. Якщо така трагічна річ відбувається, вони просто тонуть у морі печалі і сліз.

Лев: бути забутим

Мрія Лева – щоб його всі любили. Він хоче стати «насолодою для очей» для всіх, хто його знає. Якщо він перестає отримувати достатню увагу з боку оточуючих, це стає для нього справжньою катастрофою. Адже це чи не сенс його життя.

Діва: не бути корисною

Діва пишається тим, що може робити те, що не роблять інші люди. Її найбільший страх – стати непотрібною. Вона просто хоче займатися своєю улюбленою справою і бути затребуваною.

Терези: ненависті

Ваги – ніжні і велелюбні. Представники цього знака демонструють максимальну турботу про людей і їхній емоційний стан. Але якщо вони перестають отримувати ту порцію любові і поваги, яку заслужено очікують, то впадають в депресію.

Скорпіон: зради

Якщо Скорпіони люблять, то пристрасно, якщо довіряють, то всім серцем. Але при цьому вам доведеться дуже постаратися, щоб заслужити їх довіру і любов. Вони завжди очікують, що відносини будуть побудовані на взаємності. Одна думка про зраду приводить їх в жах.

Стрілець: загубитися

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких влітку чекає фатальна зустрічСтрільці є завзятими мандрівниками, тому все своє життя проводять у дорозі. І, звичайно, вони бояться заблукати – як у подорожі, так і в житті.

Козеріг: приниження

Козероги чутливі, хоч і старанно приховують це. Публічна образа може стати для них непоправним ударом. Представники цього знака з усіх сил намагаються уникати конфліктів.

Водолій: втратити свободу

Водолії навіть бояться подумати про те, що можуть опинитися замкненими в клітці. Найбільше їх лякає втрата своєї індивідуальності й свободи.

Риби: страждань

Риби – істоти надзвичайно м'якосерді, тому їм дуже важко бачити і переносити страждання інших людей. Але найбільше їх жахає думка про те, що їм самим доведеться переживати біль.