Карти Таро радять Левам економити гроші / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 серпня. У понеділок Близнюки скупаються в морі удачі, а Скорпіони можуть "тонути" у власному смутку. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

На Овнів чекає успіх, їм крупно пощастить в особистому житті. Ви будете зачаровувати всіх, хто опиниться поруч з вами. Не пропустіть цю можливість, Домагайтеся свого!

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям глобальне перезавантаження. Ви зможете багато чого переосмислити, проте не всі висновки вам сподобаються. Готуйтеся до того, що рожеві окуляри розіб'ються.

Відео дня

Близнюки

У понеділок Близнюки скупаються у морі удачі, на вас чекає неймовірне везіння. Ви зможете згорнути будь-які гори, важливо лише почати діяти. Саме в цей день ви впораєтеся з будь-якими складнощами.

Рак

Раків поставлять перед непростим вибором. Розставте пріоритети правильно, не забуваючи про баланс між відпочинком і роботою. Якщо ж хтось спробує нав'язати вам свою думку, сміливо його відкидайте.

Лев

Карти Таро радять Левам економити гроші. Відмовтеся від життя на широку ногу, інакше незабаром у вас почнуться серйозні проблеми з фінансами. У понеділок з'явиться чимало спокус, ігноруйте їх.

Діва

У понеділок Діви ризикують сильно посваритися з людьми, яких ви вважали своїми друзями. Зберігайте спокій і не кажіть те, про що потім можете пошкодувати. Постарайтеся врегулювати конфлікт мирним шляхом.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам зустріч з колишніми. Вам доведеться поговорити з людиною, яка колись завдала вам болю. Не варто знову впускати її у своє життя.

Скорпіон

Скорпіони ризикують серйозно засмутитися. Вам доведеться відчувати неприємні емоції через події, які увірвуться у ваше життя. Намагайтеся не побиватися горем, усе скоро налагодиться.

Стрілець

Стрільцям не варто ризикувати і перевіряти свою удачу. Річ у тому, що в понеділок вам точно не варто чекати на диво. День буде спокійним, але тільки якщо ви заляжете на дно.

Козоріг

Карти Таро радять Козерогам розслабитися і знайти привід для радості. Щастя десь поруч, "покличте" його позитивними думками. А весь негатив варто залишити в минулому.

Водолій

Водоліям варто зайнятися облаштуванням свого гніздечка. Влаштуйте прибирання, поновіть меблі або задумайтеся про ремонт. Вам терміново потрібно поліпшити простір навколо себе.

Риби

Рибам варто "забити" на все і всіх. Карти Таро радять вам відпочити і набратися сил. Вимкніть телефон і сміливо ігноруйте всі спроби вас потривожити.

Вас також можуть зацікавити новини: