Для кожного знака Зодіаку підібрали свій лікер / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Історія лікеру починається з медицини. У 13-му столітті для лікування недуг ченці заварювали гіркі трави, підсолоджуючи їх цукром, щоб полегшити застосування ліків. У 16-му столітті лікер представили французькому двору, зробивши його модним і вишуканим напоєм. А у 17-му столітті поява торгівлі спеціями розширило різноманітність смаків лікеру, пише New York Post.

Читайте далі, щоб дізнатися, який лікер відповідає вашому знаку Зодіаку.

Овен - Крем де Мент (Crème de menthe)

Керовані Марсом прагненням до істини та інших стимулів, люди Овна часто жорстокі, але завжди чесні. Ця якість відбивається і у яскравому смаку лікеру Crème de menthe. Рекомендований коктейль: Green Dragon.

Відео дня

Телець - Мідорі (Midori)

У гіршому випадку Телець - знак обжерливості і жадібності, колір сили якого - зелений, а бойовий клич: "сильніше". І лікер Мідорі втілює цей дух Тельця. Рекомендований коктейль: Midori Sour.

Близнюки - Апероль (Aperol)

Близнюки уособлюють подвійність, присутню у всій матерії, світло і темряву, священне і мирське. За природою і духом Апероль переганяється з солодким апельсином і гіркою корою. Рекомендований коктейль: Aperol Spritz.

Рак - Бейліс (Bailey's)

Рак управляється Місяцем, пов'язаний з кореневою системою і спадщиною, що робить Бейліс відповідним для них п'янким засобом. Рекомендований коктейль: Bailey's Colada.

Лев - Гольдшлагер (Goldschlager)

Левом управляє золоте світло Сонця, він символізує царственість і самовихваляння. Goldschlager - швейцарський трав'яний лікер із золотими цяточками, який дуже обожнювали німецькі повелителі. Рекомендований коктейль: Gold Royale.

Діва - Шартрез (Chartreuse)

Діва - знак розсудливості та храмової опіки, а Chartreuse - лікер, вироблений за секретним рецептом, переданим монахами-картузіанцями. Створений із суміші 130 рослинних компонентів, Chartreuse на смак нагадує рослинний компост і, в дусі знака Діви, являє собою веселе проведення часу, замасковане під благочестиві ліки. Рекомендований коктейль: Last Word.

терези - Шамбор (Chambord)

Терезами керує планета Венера, названа на честь богині кохання та краси, чиї земні асоціації включають малину, з якої Chambord отримує свій глибокий колір і насичений солодкий смак. Рекомендований коктейль: Pink Julep.

Скорпіон - Сен-Жермен (St. Germain)

St. Germain з його ставним флаконом, паризькою містикою і свіжим ароматом бузини - це чистий Скорпіон. Скорпіон керує восьмим будинком сексу, смерті та трансформації, а містична бузина може проростати з пошкоджених гілок і відрощувати коріння з живців, що робить її давнім і вічним символом відродження. Рекомендований коктейль: Traditional Elderfashioned.

Стрілець - Калуа (Kahlúa)

Кінематографічне втілення архетипу Стрільця можна знайти у Джеффрі Лебовський, улюблений напій якого, White Russian, доповнений кавовим лікером. Кому, крім Стрільця, прийде у голову змішати випивку і молоко на сніданок? Стрілець - знак гарного проведення часу і добродушного злочинця, енергія, проявлена у цьому бандиті, який увірвався в місцевий винний магазин, щоб вкрасти Kahlúa. Рекомендований коктейль: White Russian.

Козеріг - Гранд-Марньє (Grand Marnier)

Керовані Сатурном, планетою довгої гри та важких уроків, Козероги створені для того, щоб терпіти, і часто відчувають щось на зразок комплексу переваги. Вони очікують кращого від себе, від світу, в якому живуть, і від людей, яких засуджують. Як і Козероги, Grand Marnier має дорогий смак, багатий результат повільного процесу і значно покращується з часом. Рекомендований коктейль: Cadillac Sidecar.

Водолій - Самбука (Sambuca)

Водолій на зірковій карті представлений оголеною до пояса дівчиною, центральна зірка піднімається над її головою, сяючи як символ надії, сприйняття і божественного заступництва Всесвіту. Подібним чином, бадьян, основний інгредієнт самбуки, пов'язаний з відкриттям психічних каналів і божественним завантаженням. Рекомендований коктейль: Sambuca Sazerac.

Риби - Амаретто (Amaretto)

Риби - стійкі, сп'янілі коханням, безрозсудні романтики Зодіаку, завжди готові піти на багато що і на жахливу глибину заради стосунків. У грецьких міфах мигдаль, з якого Amaretto черпає свій фірмовий аромат, пов'язаний як з приреченою історією кохання, так і з цілою плеядою кастрацій, учинених самим собі. Кохання завдає болю, а Риби завжди готові до цього.

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, яке ви вино за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: