Для кожного знака Зодіаку підібрали своє вино / фото ua.depositphotos.com

У мережі підібрали список вин, що втілюють характеристики кожного знака Зодіаку. Дізнавайтеся - яке вино відповідає вашому знаку.

Овен - Зінфандель

Овен - перший знак Зодіаку, а одомашнення винограду Зінфандель або Vitis vinifera відбулося ще до відкриття виноробства. І це вино, і знак Овен славляться сміливістю та гостротою.

Телець - Піно-нуар

Піно-нуар виготовляється з винограду з тонкою шкіркою, і Тельці, попри всю їхню передбачувану жорсткість, легко вразливі необережними словами і поганими манерами.

Відео дня

Близнюки - Віньо Верде

Це широко доступне, португальське столове вино має смак літа з нотками свіжоскошеної трави. Ви можете випити безбожну кількість Віньо Верде, не відчуваючи себе п'яним, так само, як Близнюки можуть вимовити вражаючу кількість слів, не переводячи подих.

Рак - Мальбек

Виноград Мальбек, як і представники знака Рак, примхливий. Чутливі до поганої погоди, морозу, театрального насильства і байдужості, обидва вимагають невтомної теплоти та святого терпіння, щоб процвітати і дорослішати.

Лев - шампанське

Згідно з винними переказами, виявив шампанське бенедиктинський чернець Дом Періньйон 4 серпня. Оскільки Левом керує Сонце, яке саме по собі є зіркою, шампанське - це їхній природний нектар.

Діва - Каберне Совіньон

Судячи з цифр, Діва - найпоширеніший знак Зодіаку, а Каберне Совіньон - найпоширеніший червоний сорт. Неймовірно стійкі, вино і знак процвітають, попри важкий клімат, а часто і завдяки йому, у буквальному або емоційному сенсах.

Терези - Шардоне

Терези - знак партнерства, а посереднє Шардоне - вино на весільних прийомах (неофіційно). Воно чудово виглядає поруч із квітковою прикрасою, не залишає плям на білих сукнях і змусить вас заснути, перш ніж стане причиною скандалу.

Скорпіон - сакраментальне вино

Скорпіон любить ритуали, тому для нього може прекрасно підійти католицьке втілення Шираза з супермаркету для якої-небудь "вакханалії".

Стрілець - рожеве вино

Веселуни лучники від душі п'ють вино. Оптимістичні Стрільці бачать все з "сонячної сторони", і рожеве вино приходить на допомогу, коли що-небудь ставить під загрозу здатність виноградників виробляти свої звичайні вина

Козеріг - Совіньйон Блан

Слово Совіньйон походить від французького слова "sauvage", що означає "дикий". Хоча Козероги, як правило, працьовиті, вони мають гедоністичні вподобання та почуваються найкомфортніше оголеними на природі. За збігом обставин, саме так найкраще насолоджуватися Совіньйон Блан.

Водолій - Мерло

Водолії, як і вино Мерло, мають погану репутацію, але у більшості випадків їх просто неправильно розуміють.

Риби - Рислінг

Як і Риби, виноград Рислінг сильно залежить від умов, в яких він вирощується. Вино Рислінг дуже кисле, зі смаком зеленого яблука, сланцю і прянощів. А Риби дуже інтуїтивні, з нотками моральної двозначності, і з них виходять грізні колишні подруги і навіть серійні вбивці.

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, який ви бургер за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: