З'явився гороскоп на травень / slovofraza.com

Весна наближається до завершення, але все ще готова поділитися приємними бонусами та подарунками для зодіакальних представників.

Травень виявиться неймовірно щедрим, тож гороскоп назве 4 знаки Зодіаку, для яких останній місяць весни стане найбільш вдалим в 2020 році, пише SlovoFraza.

Рак

У Рака вийде проявити себе з творчої сторони. Виникне сильне бажання спробувати себе в одному з напрямів мистецтв. У сімейних Раків вийде нарешті знайти баланс між роботою і сім'єю. Ви вмудритеся стрімко видертися кар'єрними сходами і при цьому налагодите стосунки з рідними і другою половинкою. Є шанс перейти на інше місце роботи, яке принесе вищу зарплату, хороший колектив і привабливі бонуси.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яким незабаром казково пощастить з грошима

Терези

У травні доведеться зробити доленосний вибір: змінити роботу, попрощатися з людиною. Внутрішній голос чітко відповість, що потрібно зробити. Ви розважливі і мудрі, тому зможете в короткі терміни вивести життя на абсолютно новий рівень. Кінець весни – сприятливий період для будь-якої нової діяльності, створення власної справи, переїзду, початку романтичних або ділових стосунків.

Скорпіон

Для Скорпіона травень перетворюється на проривний місяць, коли з'явиться шанс підняти планку і реалізувати ті задуми та ідеї, до яких довгий час боялися підступитися. Дуже сильно щастить у діловій сфері. Конкуренти відчувають вашу міць, тому самостійно відступляться й очистять дорогу до бажаної мети.

Риби

Риби в кінці весни перетворюються на улюбленців долі. Цьому знаку Зодіаку просто відверто щастить у всьому. І вам навіть не доведеться приймати рішень. По суті, від вас потрібно пливти за течією, приймати подарунки від долі і підкорятися її рішенням. У самотніх Риб є шанси зустріти споріднену душу. Риби-кар'єристи повинні бути ближчими до начальника.