Що подарувати Діві / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Народжені з 23 серпня по 23 вересня люди отримують знак Діви. Це неординарні особи з непростим характером, і догодити їм із подарунком на день народження важко. Що ж подарувати представникам найвибагливішого знака? Спочатку розберемося, які особистісні якості мають представники цього знака.

Представника знака Зодіаку Діви відомі педантичністю та уважністю. Вони однаково суворі до себе та до оточуючих, практичні та дуже економні. Діви стежать за своїм здоров'ям і намагаються вести активний спосіб життя. При цьому вони не забувають і про інтелектуальний саморозвиток. Представники цього знаку цінують домашній затишок, тому їм підійдуть подарунки, які зроблять їхнє життя комфортнішим. Коштовності та красиві дрібнички їх зазвичай не цікавлять.

Ми підкажемо, що подарувати на день народження Діві чоловікові або жінці, щоб подарунок точно порадував іменинника.

Відео дня

Що подарувати чоловікові Діві на день народження - ідеї подарунків

Чоловіки зі знаком Зодіаку Діви постійно працюють над собою і хочуть бездоганно виглядати, люблять вчитися чогось нового та освоювати корисні звички. Вони уважно стежать за гігієною та цінують комфорт у будинку. Ось що подарувати чоловікові Діві:

  • Книги. Хлопець-Діва завжди буде радий отримати роман у улюбленому жанрі чи книгу з саморозвитку.
  • Тример для бороди сподобається Дівам з рослинністю на обличчі, оскільки цьому знаку важливо виглядати акуратно.
  • Техніка для дому полегшить побут іменинника і зробить його повсякденне життя комфортнішим. Йому точно сподобається робот-пилосос, посудомийка, кавоварка або мультиварка.
  • Набір інструментів - ще один хороший подарунок для Дів, адже вони часто люблять лагодити речі своїми руками.
  • Спортивний інвентар - чудова ідея, що подарувати хлопцеві Діві. Представникам цього знака важливо стежити за тілом. Їм можна подарувати гантелі, платформу для віджимань або гімнастичний ролик.
  • Практичне взуття точно порадує Дів, адже такі чоловіки багато ходять пішки і швидко зношують кросівки.
  • Подарунок для затишку. Якщо ви не знаєте, що подарувати Діві чоловікові - купіть йому зручні капці, махровий халат, піжаму чи чайний набір. Він обов'язково оцінить таку турботу
  • Інтелектуальна чи настільна гра стане для іменинника цікавою розминкою для розуму.
  • Поїздка. Квиток у цікаву подорож або на активність на природі - чудова ідея того, що подарувати Діві-чоловіку на день народження. Такі хлопці дуже люблять пізнавати світ.
  • Подарунок для здоров'я - електронний тонометр, розумні ваги чи вітамінометр.

Якщо ви погано знайомі з чоловіком-Дівою - можна подарувати йому подарунковий сертифікат в "Епіцентр" або в книжковий магазин.

Що подарувати на день народження Діві ідеї / фото ua.depositphotos.com

Що подарувати Діві жінці

Жінки-Діви завжди ідеально виглядають, ретельно стежать за здоров'ям та гігієною, а також розвиваються інтелектуально. Вони прагнуть створити в домі затишну атмосферу і при цьому максимально спростити побут. Такі дівчата зазвичай не дуже люблять сюрпризи, тож подарунок краще узгодити з ними. Ось що можна подарувати знайомій Діві на день народження:

  • Набір чаю або кави. Діви - справжні гурманки. Хороший чай або кава приведуть їх у захват, але важливо обрати якісний продукт. Також можна подарувати їм гарний чайник для заварювання або чайний посуд.
  • Подарунок для повітря. Жінки-Діви люблять, коли в будинку свіжо та приємно пахне. Подаруйте їм зволожувач або очищувач повітря, аромадифузор або ароматичні свічки. Вони приємно здивуються такому презенту.
  • Сертифікат в СПА, масаж або косметологічний салон дозволить іменинниці відволіктися від побутових турбот.
  • Книга - завжди вдалий подарунок для Дів, адже для них багато книг не буває. Якщо ж домашня бібліотека іменинниці і так переповнена – подаруйте їй електронну книгу.
  • Кухонна техніка - ще одна вдала ідея того, що подарувати дівчині Діві на день народження. Представниці цього знаку люблять готувати, але тільки якщо сам процес проходить легко та без напруження. Тому їх точно порадує гриль, вафельниця, бутербродниця, кавоварка або тостер.
  • Подарунок для активного життя. Представниці цього знака постійно перебувають у русі. Їм точно знадобляться палиці для скандинавської ходьби, трекінгове взуття, бездротові навушники для бігу або абонемент у басейн.
  • Квиток на виставку, концерт чи музей. Діви часто цікавляться сучасним мистецтвом та культурними заходами свого міста. Такий подарунок покаже, що ви поважаєте їхнє захоплення.
  • Поїздка зробить Діву по-справжньому щасливою. Вони люблять відвідувати нові місця. Але такий подарунок не варто підносити як сюрприз. Зазвичай у них все розплановано, і несподівана поїздка може порушити плани.
  • Романтичний подарунок. Діви - дуже романтичні натури. Кохану Діву можна здивувати вечерею у гарному місці, прогулянкою на конях чи відпочинком на кораблику.
  • Подарунок для творчості. Представниці цього знаку творчі та креативні. Їх безперечно порадує набір для створення картини, ляльковий будиночок або набір для вишивки.

Не забувайте також про красиву упаковку, оскільки Діви вважаються естетами.

Вас також можуть зацікавити новини: