Теми кохання, романтики та сексу цікавлять представників всіх знаків Зодіаку / Школа астрології

Теми кохання, романтики та сексу цікавлять представників всіх знаків Зодіаку. Крім Сонця, потрібно ще аналізувати положення Марса, Венери і інших елементів гороскопу. У жіночому гороскопі молодий чоловік представлений Марсом, в чоловічому гороскопі дівчина описується позицією Венери. У представників одного знака Зодіаку загальна тільки положення Сонця в знаку, а Марс і Венера перебувають у різних координатах і знаках. Тому люди, народжені в один день, але в різні роки, бувають абсолютно різними.

Читайте такожЯк залучити гроші на молодик 22 травня: прикмети і повір'я

Існує така думка, що представники земних знаків Зодіаку (Телець, Діва, Козеріг) і водних знаків (Рак, скорпіон, Риби) відчувають сильну потребу в сексі. Народжені під знаками повітряної стихії (Близнюки, Терези, Водолій), сублімують сексуальну енергію в ментальну, перенаправляють цю енергію на досягнення соціальних цілей. Представники вогняних знаків Зодіаку (Овен, Лев, Стрілець) переробляють сексуальну енергію в творче або в спорт. Таким чином, знаючи знак Зодіаку свої і партнера, можна уникнути напруги у відносинах, яке призводить до сварок, розповіла УНІАН астролог Марина СкадІ.

Відео дня

Овен

Проявляє ініціативу, сам вибудовує відносини. Партнера розважає, намагається отримати його розташування. У сексі важлива гра, і якщо він захоплюється кимось, то, як правило, перемагає. Вплив на партнера - владний, любовний вогонь його зачаровує. Якщо ж він поступається, віддає, заспокоюється, то це розраховано на те, щоб отримати. Овен все підносить, він щирий у сексі: нічого наполовину, нічого у напівсерця. Прихильності його благородні, емоції – глибокі, пристрасть – величезна. Наполегливий, але може конфліктувати з партнером, якщо той грає не за його правилами.

Телець

Відносини починаються повільно, дуже важливі дотики, інтимне світло, легке вино. Партнеру дає повноту почуттів, задоволення, турботу. Приводить його в трепет, знає нервові центри. Любов Тельця підносить, звільняються приховані енергії, він може подолати всі перешкоди. Мають місце крайності – занадто залучається, занадто віддається, прагне постійних тривалих стосунків. Захоплення мають труднощі, хоча в запасі у Тельця завжди є захисні компенсаторні атрибути і навіть найбільш безнадійну ситуацію він майстерно виправить.

Близнюки

Занадто швидкий, щоб давати, занадто захоплений, щоб планомірно рухатися до результату. Легко утримує тиск з боку партнера, може направляти, переконувати, заманювати своїми розповідями. В особистих стосунках переважають духовність, спілкування. Дає партнерові задоволення, заспокоєння, розвага. У стосунках немає нічого сентиментального, нічого напруженого, нічого полум'яного. Намагається посилювати відносини, привносячи оптимізм і захоплення. Встановлює зв'язки, діє з найкращих спонукань. Партнеру складно прорахувати, передбачити.

Рак

У любові немає нічого мінливого, нічого поверхневого. Стосовно партнера виявляє повноту почуттів, щирість і турботу. Ототожнює себе з партнером, прихильності благородні, глибокі емоції. Сексуальне життя дуже важливе, дає спокій і натхнення. Кохання мотивує представників знаку Раку, вони знають як плекати і захищати свої почуття. В інтимному житті присутній врівноваженість, ритм, витонченість. Деколи, Раки занадто старанні, надмірно дають, стрімкі.

Лев

Читайте такожГороскоп на 20 травня: що чекає сьогодні на Тельців, Левів, Стрільців та інші знаки ЗодіакуНадто шляхетний, дуже сприйнятливий, ідеалістичний і романтичний. Лев театрально проявляє свої почуття, але далеко не завжди все йде за його сценарієм. Лев не може керувати любов'ю, часом, чекає дуже багато чого від любовних взаємин. Можливий довгий пошук відповідного партнера, оскільки у представників знаку Лева, все має бути на високому рівні. Секс - фізичний взаємообмін енергією – це кульмінація любові для Лева. В результаті, він знаходить внутрішні сили і ставить перед собою блискучі цілі.

Діва

Представники знаку Діви витончені в любовних відносинах, чуттєві, витримані, досить передбачувані. Нічого нерозважливого, захопленість зберігається надовго, сексуальне життя розплановане, як і справи з інших сфер життя. Діва – надійний, інтелектуальний, врівноважений партнер. Любов – борг, і він в змозі впоратися з боргом. У коханні все структуровано, присутні особисті переконання і потреба у вдумливому партнері. Пристрасть не є основним проявом любові, тут більше проявлені розуміння і співчуття до партнера.

Терези

В інтимному житті присутній ідеалізм, уява, любов. Терези – захисник прав, як своїх, так і партнера. Має крайності – дає або занадто багато, або занадто мало, або повністю відданий партнеру, або повністю недосяжний. Чим довше тривають відносини, тим краще, з часом знаходяться спільні точки дотику з партнером. Потребує спокійного розвитку взаємовідносин, підтримки партнера. Любов дає представникам знаку Терези натхнення, впевненість, підвищення самооцінки.

Скорпіон

Дає насолоду партнерові, марнотратний у почуттях, прагне завоювати. Магнетичний, привабливий для протилежної статі, володіє витонченістю, прихованою силою, глибиною, контролем, задає напрямок у розвитку взаємин. Має свій унікальний стиль впливу на партнера, зовні може бути чарівним, але часто його внутрішні системи дезорганізовані. Інтимне життя для Скорпіона – сильна потреба, воно дає здатність утримувати зовнішній тиск, а також необхідні ресурси для соціальної діяльності.

Стрілець

Благородний, веселий, досвідчений в життєвих справах. Стосунки розвиваються стрімко, гонитва за ризиком додає швидкості, інтелект дає напрямок. Керується відповідальністю, знає, як зберегти захоплення і побудувати довгострокові відносини, основою яких є чистота і піднесеність почуттів. Впоратися зі складними емоційними станами допомагають гумор і вроджений оптимізм. Невдачі в любовній сфері переносяться досить легко, оскільки Стрільці мають силу бажання і віри у все найкраще, що і притягує до них партнерів.

Козеріг

Володіє великим потенціалом, любов росте і зберігається навіть в кризових ситуаціях.

Час – це ключ до успіху, він дає Козерогам правильний ритм. Відносини починаються і розвиваються повільно, але завдяки цьому стають дуже міцними. В інтимному житті Козероги надійні, рішучі, практичні. Є сила, здатність переконувати партнера, а також чесність і почуття обов'язку. Без любові Козероги слабшають, впадають у відчай, заплутуються в своїх життєвих орієнтирах. Тому, вони тримаються за любов, охороняють її і досягають реалізації цілей, завдяки любові.

Водолій

Нестримний ідеалізм в любовних відносинах, світлі цілі, стосовно партнера. Є відчуття часу, інтуїція, знає, як підтримати, коли підтримати. Має витонченість, щоб поступитися, глибину, щоб зберегти взаємини. З партнером повинен бути ментальний зв'язок, вона є первинною для Водоліїв. Мозок для них – найсексуальніший орган. Якщо партнер здатний мислити і генерувати ідеї, то він для Водоліїв є привабливим об'єктом. Зберігає любов, проводить через кризи, має талант, щоб впоратися із зовнішнім тиском і захистити партнера.

Риби

Коли Риби закохані, вони легко піддаються впливу. Але коли трохи остигає пристрасть, стають грамотними маніпуляторами, здатними будь-яку ситуацію повернути в потрібному напрямку. Знають силу любові, пов'язані любов'ю, будують любов все життя. Прихильності рівне поточні, емоції – глибокі, не ухиляються від обов'язків і турботи про партнера. Розуміють природу людини, знайдуть спосіб, як надихнути партнера на дії. Відсутність інтимного життя згубно для представників знаку Риб, оскільки ця енергія дає їм життєві сили, здатність творчо проявляти себе.