Діву дуже хвилює думка оточуючих / ТСН

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які приховують своє справжнє обличчя.

Про це пише slovofraza.

Лев

Лев дуже любить вдавати з себе сильну, вольову людину, у якої немає слабкостей, тільки сильні сторони.

Відео дня

Читайте такожАстролог склала гороскоп сексуальної сумісності для всіх знаків ЗодіакуЦе, звичайно, не так, але навіщо про це знати оточуючим? Найчастіше це авторитетні керівники, які постійно знаходяться в напрузі — раптом підлеглі дізнаються про них щось не те або якимось неправильним вчинком вони зіпсують весь свій авторитет?

Таке напруження часто не йде Леву на користь. Але не вдарити обличчям в бруд для них набагато важливіше власного добробуту. Ці особи вважаються людьми, що не мають слабкостей, і тільки близькі знають, який Лев насправді. Цей знак має тільки елітні маски. Ніякої підлості, обману або підлабузництва. Тільки сила, впевненість і гордість.

Близнюки

Близнюків взагалі неможливо зрозуміти. Сьогодні Близнюки суворі і авторитетні, завтра шалені і азартні, післязавтра — меланхолійні і мовчазні. Чому вони не показують оточуючим своє справжнє обличчя, вони не знають і самі. Часто Близнюки вважають, що це нікому не цікаво. А ще маска впертого і гострого на язик людини — це спосіб захисту. Причини можуть бути різними. Насправді, така натура Близнюків. Вони люблять бути різними. Приміряти різні маски – це свого роду пригода. Так цікавіше.

Читайте такожГороскоп на четвер, 18 червня: що чекає сьогодні на Близнюків, Левів, Риб та інші знаки ЗодіакуХіба є сенс бути весь час одним і тим же, якщо можна пробувати різне кожен день? Близнюки знають однозначну відповідь на це питання і епатують публіку новими образами.

Діва

Діву хвилює громадська думка. Дуже хвилює. І як тут не носити маску? Зазвичай це маска холодного стриманої людини. Снігова королева, яка являє світу холодну ввічливу напівусмішку. Трохи манірна маска, яка демонструє оточуючим силу і повна відсутність емоцій.

Але всередині у Діви зазвичай все палає, це пристрасний знак Зодіаку, попри всю позірну стриманість. В цих емоціях люди можуть розгледіти щось не то, як вважає Діва, тому і носить маску, практично не знімаючи. Від цього сильно втомлюється.

Коли напруга досягає межі, вона зазвичай намагається втекти у відпустку. Але і там не може відірватися. Діва так звикає до маски, що практично лягає в ній спати. Тому відпочивати від неї представники цього знака фізично не можуть. Звичка — друга натура.

Водолій

Дивно, що Водолій носить маску. Адже Водолій так любить вивчати нові межі реальності, відкриватися світу і пробувати на смак різні його задоволення. Але він любить грати роль. Просто так. Чому б і ні, якщо можеш?

Часто Водолій заграється і навіть забуває, що це – всього лише маска, а не він сам. І не завжди є люди поруч, готові про це нагадати.

Крім задоволення, Водолій захищає маскою свій особистий простір. Він дуже цінує самотність, тому готовий ділитися з оточуючими далеко не всіма своїми емоціями — найсолодші залишає собі. Часто він грає на публіку зовсім інші почуття. Буває дуже складно розпізнати, що насправді на думці у Водолія. Він може видавати найрізноманітніші реакції. Якщо хтось серйозно образить цей знак, він навряд чи це покаже. Правда, зачепити його дуже важко, тому що Водолій мало чого надає велике значення. Він грає за життя, і маски цій грі допомагають.