Ілюстрація REUTERS

Місячна фаза чинить сильний вплив на зодіакальних представників, надаючи шанс змінити життя. Правда, ці трансформації не завжди позитивні.

Астрологи розкажуть, яким знакам Зодіаку Повня 5 червня готує доленосні зміни, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожМісячне затемнення 5 червня: астрологи розповіли, частку яких знаків Зодіаку воно змінитьПовня стане для Овна чи не найбільш вдалим і важливим днем в 2020 році, тому що ця місячна фаза дозволить запустити ланцюжок кардинальних змін в будь-якій сфері життя. По суті, тепер ви керуєте парадом і можете вибирати, які мрії збудуться, які притягнуться люди і якими можливостями хочете скористатися. Всесвіт охоче перетворюється в персонального джина, готового виконувати будь-яке побажання на першу вимогу. Крім того, Овен щиро насолодитися цими днями, дозволяють проявити свої найсильніші сторони, зустріти багато дивних людей і генерувати чудові ідеї, які принесуть вам славу і багатство в найближчому майбутньому.

Відео дня

Лев

Можна сказати, що для знака зодіаку Лев Повня 5 червня – момент слави і сходження на верхівку кар'єрних сходів. Місячна фаза принесе вам удачу і дозволить кардинально трансформувати життя. Насамперед, поруч з'являються правильні і потрібні люди. Зодіакальний представник обзаведеться послідовниками і впливовими особами, які допоможуть швидше просунутися на професійному терені. B сам же місячний день вся увага звернена в вашу сторону, тому Лев може заявити про себе в якості кращого романтичного партнера, якщо ви шукайте кохання. Або ж презентувати свої сильні сторони в роботі, що спричинить кар'єрне зростання, потенційну зміну професії, нову посаду чи створення власної справи.

Скорпіон

Важливо розуміти, що зміни можуть бути не тільки позитивними, але і негативними. Гороскоп каже, що подібна загроза нависла над майбутнім Скорпіона. Повний Місяць стане для вас несприятливим періодом, коли вам краще взагалі не вести ділової активності, не знайомитися з людьми, відмовитися від переговорів і ухвалення пропозицій. Ви не можете контролювати емоції, а значить, вам не вистачає дипломатичності, щоб розташувати до себе і виграти на переговорах. До того ж, знайдеться дуже багато людей, охочих вами скористатися. Астрологічний прогноз рекомендує провести цей день на самоті, щоб не стикатися з потенційною загрозою.