Карти Таро пророкують Терезам день розчарування / фото ua.depositphotos.com

Вівторок 31 січня принесе Дівам любовні пригоди і несподівані сюрпризи. А ось Скорпіонам потрібно бути на чеку, їх можуть обдурити і втягнути в неприємності. Що чекає на інші знаки Зодіаку в цей день - читайте в гороскопі по картах Таро від УНІАН.

Овен

Овнам варто задуматися про зміни. Ви можете зробити нову стрижку або змінити вбрання, проте важливо не забувати, що змінюватися потрібно, в першу чергу, всередині. 

Телець

Тельцям карти Таро радять відмовитися від зневіри і почати побільше спілкуватися з людьми. Ви занадто закрилися в собі, настав час шукати нових друзів.

Відео дня

Близнюки

31 січня титул головних щасливчиків дня отримають Близнюки. Вам пощастить, небезпечні ситуації обійдуть вас стороною.

Рак

У вівторок на Раків чекає нагорода за їхню працю. Ви отримаєте схвалення від начальства, що дасть натхнення на нові досягнення.

Лев

Левам варто проявити жорсткість. Можливо, хтось занадто користується вашою добротою.

Діва

Дівам пощастить в коханні. Вони можуть закрутити новий роман. Однак якщо у вас вже є друга половинка, зраджувати її не варто.

Терези

Карти Таро пророкують Терезам день розчарування. Ви занадто непостійні і часто відмовлялися від хороших ідей, бо просто боялися їх здійснювати. Нині же Терези побачать, що вони втратили.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає обман. Хтось може втягнути вас у неприємну історію і заплямувати вашу репутацію. Не вірте всьому, що вам говорять, проявіть мудрість і включайте інтуїцію. 

Стрілець

У вівторок Стрільцям варто стримати запал і не намагатися довести кожному зустрічному свою правоту. Не потрібно сперечатися, намагайтеся не конфліктувати з оточуючими.

Козоріг

На Козерогів чекає непростий вибір між своїми бажаннями і тим, що дійсно необхідно. Думайте не тільки серцем, від цього вибору залежить ваша доля.

Водолій

Водоліям доведеться боротися зі своїми пороками. Карти Таро радять не ризикувати і не гнатися за хвилинною радістю.

Риби

31 січня Риби можуть на якийсь час забути про роботу і провести час зі своєю сім'єю. Також на вас можуть чекати події, в яких краще проявити сміливість.

Нагадаємо, раніше тарологи розповіли, що два знаки Зодіаку будуть купатися в грошах і щастя вже цього тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: