Тиждень розпочнеться для Терезів з нових можливостей / фото ua.depositphotos.com

Тарологи поділилися новим прогнозом на цей тиждень (з 30 січня по 5 лютого). Виявляється, два знака Зодіаку можуть забути про всі проблеми, адже в найближчі дні вони будуть купатися в грошах і щасті. Кому так сильно пощастило - читайте нижче.

Терези

Тиждень розпочнеться для Терезів з нових можливостей. Ви зможете розкрити в собі нові таланти і домогтися успіху у всіх справах. Поруч будуть друзі, на яких сміливо можна покластися. Не бійтеся довіряти близьким, вони допоможуть вам знайти щастя.

Карти Таро пророкують, що до кінця тижня Терези можуть ризикнути. Везіння буде на вашому боці. Мало того, ризик принесе можливість суттєво поліпшити фінансове становище. Будьте сміливіше і тоді ви на собі відчуєте, що таке водоспад з грошей. 

Відео дня

Козоріг

Новий тиждень принесе Козерогам багато любові і радості. Ви зможете залишити всі образи в минулому, помиритися з усіма, на кого ображалися. Крім цього, Козероги отримають неймовірну силу. Ви знайдете в собі лють і гнів, які зможете пустити в правильне русло і здолати всіх ворогів.

На Козерогів чекає чимало приємних подій. Ви можете не переживати через дрібниці, доля готує лише радісні новини і не буде вас засмучувати.

Раніше тарологи розповіли, що новий тиждень обернеться сльозами і катастрофою для трьох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: