Тельцям варто тримати себе в руках. / фото ua.depositphotos.com

Карти Таро обіцяють на 11 березня несподіваний подарунок і велику радість для Дів, а ось Стрільцям варто бути обережніше. У суботу цей знак можуть сильно образити і посварити на роботі. Що доля приготувала саме вам - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнів може кидати з боку в сторону. Цей день може принести як небувале везіння, так і провал по всіх фронтах. Не бійтеся труднощів, сміливо боріться з ними і не шкодуйте сил.

Телець

Тельцям варто тримати себе в руках. Вам краще відмовитися від спокус і імпульсивних рішень. Цьому знаку краще почати боротися зі своєю лінню і аналізувати свої вчинки.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам спокій. Ви зможете розслабитися і насолодитися тим, що у вашому житті з'явилася стабільність. Не поспішайте звалювати на себе справи.

Рак

11 березня на Раків чекає невелике розчарування. Настав час зрозуміти, що не завжди все виходить саме так, як ви хочете. Однак якщо Раки постараються, вони все одно доб'ються свого.

Лев

Леви ризикують нарватися на конфлікт через свої високі вимоги до оточуючих. Часом потрібно спуститися з небес на землю і стримати свій гнів. Карти Таро радять Левам уникати конфліктів, вони вам не потрібні.

Діва

На Дів чекає несподіваний подарунок. Можливо, це буде щось матеріальне. Але є шанс, що подарунком виявиться вдала можливість вирішити всі свої проблеми без особливих зусиль.

Терези

11 березня Терези ризикують постраждати через своє лицемірство. Часом ви можете бути лукавими, що можуть помітити інші люди. Рано чи пізно це призведе до великого скандалу.

Скорпіон

У суботу на Скорпіонів чекає успіх. Ви можете отримати бонус від начальства або вдало вирішити конфлікт, який давно вас турбував. Не бійтеся, в цей день вам пощастить у всьому.

Стрілець

Стрільцям варто бути максимально обережними. На роботі можуть помітити будь-яку вашу помилку. Зосередьтеся на важливому і не відволікайтеся на порожні розмови, інакше на вас чекає наганяй від керівництва.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам зміни. Ви зможете здійснити те, що давно не наважувалися зробити. Ризикуйте, в цей день удача вам посміхнеться.

Водолій

На Водоліїв чекає груба розмова. Можливо, вам доведеться підвищити голос і дати відсіч тому, хто давно порушує ваші межі. Кривдників потрібно ставити на місце.

Риби

Рибам варто проявити інтуїцію. Можливо, в цей день ви зможете розгадати чиюсь таємницю або розплутати клубок інтриг, який за вашою спиною плів друг. Не вибачайте брехунів. 

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найкращу свекруху за знаком Зодіаку

Вас також можуть зацікавити новини: