Скорпіонів чекають емоційні гойдалки / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 5 лютого, Дівам варто готуватися до проблем в особистому житті. А Терезам можна забути про проблеми, вони скупаються у водоспаді з грошей. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН нижче.

Овен

На Овнів чекає непростий день, їм доведеться зробити важливий крок. Карти Таро обіцяють вам нові горизонти, однак для ривка вперед доведеться постаратися.

Телець

Тельці будуть пожинати плоди своїх зусиль. І тільки від них залежить, якими будуть ці плоди. Якщо ви лінувалися, то не чекайте на похвалу, а якщо ж багато працювали - готуйтеся до схвалення від начальства.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає боротьба. Вам доведеться захищати свої кордони і дати відсіч тим, хто намагається їх порушити.

Рак

5 лютого Раки можуть подумати, що вони зайшли в глухий кут. Однак це не так, ви просто втомилися і потребуєте відпочинку.

Лев

На Левів чекає приємна зустріч. До вечора ви можете розслабитися і втекти від усіх.

Діва

В особистому житті Дів може початися буря. Суперечки можуть виникнути через гроші. Війна у родині може сильно вплинути на настрій. Не скупіться, фінанси - не головне в цьому житті.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам водоспад з грошей. Ви зможете вирішити свої проблеми і заручитися підтримкою близьких.

Скорпіон

На Скорпіонів чекають емоційні гойдалки. Ви можете почати тривожитися через дрібниці і зіпсуєте свій же настрій. Не вірте всьому, що чуєте.

Стрілець

На Стрільців чекає приємна новина. Ви будете задоволені своєю роботою і зможете насолодитися ідилією вдома.

Козоріг

Карти Таро радять Козерогам використовувати цей день для важливих рішень. Ви будете проникливі і зможете зрозуміти, що потрібно зробити для успіху.

Водолій

5 лютого Водолії отримають шанс круто змінити своє життя. Погоджуйтеся, навіть якщо боїтеся.

Риби

Риби будуть витати в хмарах і зацикляться на своїх мріях. Однак нічого поганого в цьому немає, іноді потрібно дозволити собі на якийсь час забути про серйозні речі.

Раніше астрологи попередили, що мрії і плани трьох знаків Зодіаку розіб'ються в друзки вже наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: